Domov Pomagajte nam izbrati najlepšo ljubezensko pesem

Pomagajte nam izbrati najlepšo ljubezensko pesem

Izbrali smo nekaj skladb, ki nežno pobožajo dušo, prav vse pa je navdihnila ljubezen. Glasujte za svojo najljubšo in si prislužite nagrado!

Za letošnje valentinovo nam pomagajte izbrati najlepšo ljubezensko pesem, mi pa bomo nekatere med vami nagradili s super nagradami.

Glasovanje je zaključeno!

Nagrade

Senčilo Unforgettable Kiss Essence
Puder v kamnu Exact Fit Artistry
Balzam za gladke lase Satinique
Knjiga Julia Quinn: Bliža se poroka
Lak za nohte The One Oriflame
Maskara Better Than Waterproof Catrice
Serum proti celulitu Collistar
Krema za oblikovanje pričeske Satinique
Šminka Long Lasting Nude Essence

Nagrajenci

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da glasujete za svojo najljubšo pesem in vpišete svoje podatke. Glasujete lahko do 14. februarja do 9. ure.

Nagrajenci bodo objavljeni 14.2.2015 na portalu Ženski svet in obveščeni po e-pošti na naslov, ki so ga navedli ob prijavi na nagradno igro. Nagrajenci morajo organizatorju v roku 8 dni sporočiti svoj naslov, kamor jim lahko pošlje nagrado, sicer se smatra, da se nagradi odpovedujejo.

Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju (Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica) dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

Ilustracija: Depositphotos

Komentarji