background image

Tisoče oboževalcev ustvarilo 'Največje srce v Sarajevu'


Sarajevski filmski festival je tudi tokrat privabil zvezde svetovne kinematografije in za obiskovalce pripravil nepozabno praznovanje ob 25. obletnici.


Dolgoletni prijatelj in sponzor SFF – Atlantic Grupa – že vrsto let spodbuja idejo o kulturi, odprtosti, povezanosti in ustvarjalnosti po vsej regiji. V sklopu projekta Vsi smo mi iz istega filma so posamezniki na svojih družbenih omrežjih delili fotografijo z motivom srca. Tisoče fotografij so na festivalskem trgu sestavile umetniško delo – mozaik z naslovom 'Največje srce v Sarajevu', ki je bilo javnosti razkrito v nedeljo, 18. avgusta. »Zelo smo ponosni na prijateljstvo, ki Atlantic Grupo že vrsto let povezuje s Sarajevskim filmskim festivalom. Še posebej smo hvaležni vsem obiskovalcem, ki so skupaj z nami praznovali 25. rojstni dan festivala,« je ob predaji mozaika dejala Miranda Mladin, izvršna direktorica za marketing in inovacije Atlantic Grupe.
 

Kakšni spomini znana filmska imena iz regije vežejo na priljubljeni festival, so v videu Vsi smo mi iz istega filma razkrili: Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Moamer Kasumović, Mario Drmac, Milan Marič, Nataša Ninković in Ula Furlan. 'Največje srce v Sarajevu' si oglejte na spletni strani www.svismomiizistogfilma.com.

Miranda Mladin, izvršna direktorica za marketing in inovacije Atlantic Grupe, in Mirsad Purivatra, direktor festivala

Komentarji