Domov Ljubezenski horoskop za september

Ljubezenski horoskop za september

Se vam bo v tem mesecu prikazala možnost za novo, srečno ljubezensko zvezo?

OVEN 20. marec–19. april

Vaše srce pozna poti za reševanje ljubezenskih težav, ki jih vaša glava ne bo nikoli razumela. Sveže zaljubljeni se boste trudili, da bi premaknili razmerje korak naprej, a bo vse zaman. Naenkrat se bo od nekod prikazal nekdo nov in nič, kar vas je do zdaj mučilo, ne bo več pomembno. Stvari se bodo postavile na svoje mesto, zato si zaupajte. Vezani boste septembra na razpotju, zato dobro premislite, ali boste sprejeli povabilo na pijačo. Vaša odločitev bo ključna za vašo prihodnost.

BIK 19. april–20. maj

Ko se znajdete v situaciji, ki vam ni všeč, postanete napadalni, sčasoma sprejmete okoliščine, na koncu pa začnete celo opažati prednosti. In točno v takšni situaciji se boste znašli v septembru, zato napnite moči in iz zadeve potegnite najboljše, saj so vam ljubezenske zvezde zelo naklonjene. Ne držite se preteklosti, raje zrite v prihodnost. Samske čakajo nove priložnosti, ki vas bodo osrečevale, vendar bodo na dan prihajala tudi vprašanja, na katera še niste pripravljeni odgovoriti.

DVOJČKA 20. maj–21. junij

Če želite v septembru videti napredek v svojem ljubezenskem življenju, boste morali zavihati rokave in postaviti temelje, in to čim prej. Lahko pa se veselite lepih sprememb že konec meseca, a le, če se boste potrudili. Po turbulentnih obdobjih v zadnjih mesecih vse kaže na to, da vam bo konec septembra zelo naklonjen, tako za utrditev obstoječe zveze, resne zveze, zaroke in poroke, a le, če se boste znali čustveno prilagodili in sledili toku dogajanj. Naj bosta srce in glava povezana!

RAK 21. junij–22.julij

Dragi raki, lepo je, da se zavedate pomena trdega dela, kar pa ne pomeni, da v svoje življenje ne smete spustiti tudi nekaj zabave. Najdite način, kako se znebiti stresa, morda boste spoznali partnerja. V septembru se boste posvečali delu in velika možnost je, da boste tam spoznali posebno osebo. Sveže zaljubljeni se lahko veselite novih korakov, Venera in Mars sta na vaši strani. Za vse pa velja, da boste ljubezen začeli najhitreje privlačiti, če boste zapustili hišo in tudi pisarno.

LEV 22. julij–23. avgust

Vaše ljubezensko življenje je bilo v zadnjih mesecih zelo burno, v septembru pa bo napočil čas, ko se bo treba odločiti, kako naprej. Samski si boste močno želeli varnosti in dolgoročne zveze. Na ljudi, ki jih boste srečali, boste naredili velik vtis in sklenile se bodo močne vezi. Tudi vezani boste v dilemi, saj niste zadovoljni v odnosu, vendar pa tudi sami ne prispevate kaj dosti, da bi se zadeve umirile. Morda je prišel čas, ko bi bilo dobro zamenjati ponos za nežnost, komunikacijo in strast.

DEVICA 23. avgust–22. september

V prvi polovici septembra vas lahko preseneti nenavadna ljubeznivost okolice. S partnerjem se bosta dobro razumela in se lepo dopolnjevala, proti koncu meseca pa se bodo začele pojavljati težave, saj se bosta prepirala zaradi vsake malenkosti. Strast sicer ne bo zamrla, saj bo Mars še vedno v vašem znamenju, od partnerja pa boste veliko pričakovali. Samski boste dobili kar nekaj romantičnih ponudb, za fatalnega pa se bo pokazal čeden neznanec in razlika v letih bo res očitna.

TEHTNICA 22. september–23. oktober

Letošnji september bo mesec, ko bo vaše ljubezensko življenje resnično zaživelo. Postavitev zvezd bo idealna za začetek ali morebiti obnovitev dolgotrajnega partnerskega razmerja. Čakajo vas namreč izjemne priložnosti za srečo in vzajemno razumevanje, tako samske kot vezane, saj 14. septembra vstopa Venera, kasneje še Sonce, v vaše znamenje. Razmerje, začeto v tem obdobju, se bo razvijalo izjemno lepo, poleg tega pa bosta s partnerjem skupaj dosegla več velikih ciljev.

ŠKORPIJON 23. oktober–22. november

September boste začeli v fantastični seksualni formi, kar ste verjetno opazili že sami. To je za vas resnično obdobje strasti in poželenja, vrhunec pa je doseglo že konec avgusta, a vseeno vas bo spremljajo še ves september. Sedaj je čas za avanture, divje strastne zgodbe in izživljanje najbolj skritih fantazij. Samski si resnega razmerja v tem času ne boste zaželeli, ta mesec je namreč namenjen vročim izkušnjam. Dolgčas vam vsekakor ne bo, zato bo pri vezanih potrebna previdnost!

STRELEC 22. november–21. december

Morali se boste močno potruditi, da boste ohranili zvezo, predvsem je čas, da se bolj zaveste partnerjevih pričakovanj. A če so čustva med vama močna, potem bo razmerje oziroma zakon krizo preživel. Namesto hrupnih zabav se raje sprehajajte, hodite na izlete in oglede turističnih znamenitosti, večeri v mirnem lokalu pa bodo pomagali med vama spet vzpostaviti zaupnost in pristnost. Samskim ne bo do ničesar, posvetite se raje sebi, prihodnosti in skrbi za telo.

KOZOROG 21. december–19. januar

Borili se boste za svojo ljubezen, pripravljeni na nov začetek, naj gre za star ali nov odnos. Mars, ki se nahaja v znamenju Device, vam bo dal zagon, da boste imeli tako pogum kot srčnost, s katero boste partnerja spet ognjevito osvajali. September vam bo še bolj všeč kot poletje, napredovali pa ne boste samo zasebno, ampak tudi poslovno. Samski, pozor, avantura s šefom morda vseeno ni najboljša popotnica za prihodnost. Raje se ozrite okoli, priložnosti boste imeli veliko, šarma tudi.

VODNAR 19. januar–18. februar

Čaka vas obdobje, polno upov in velikih ljubezni, pa tudi grenkih razočaranj. Intenzivna čustva vam bodo nekoliko zameglila pogled na realnost, zato boste ljubljeni osebi morda pripisali kvalitete, ki jih v resnici nima, kar lahko vodi v večja razočaranja. Samskim bo september prinesel posebne trenutke; srečali se boste s strastnimi dogodivščinami. Morda bodo ti dogodki vodili v resne zveze, morda pa vas bo zaneslo v avanture. Odločitev bo bolj na vaši strani, niste še zreli za resno zvezo.

RIBI 18. februar–20. marec

Četudi vas v septembru čaka prekrasna ljubezenska zgodba, vseeno ohranite trezno glavo. Kaj hitro se vam namreč zgodi, da pozabite na svojo glavo in sledite le svojemu srcu, kar vas lahko pripelje v velike težave. Tudi negotova, dvoumna razmerja so lahko past, zato se jim skušajte izogniti. Okoliščine namreč od vas zahtevajo odgovornost, razumnost in previdnost. Le tako se boste namreč lahko izognili neprijetnim dogodkom, zvezde pa vam v tem obdobju niso naklonjene.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografija: Bigstock

Preberite tudi

Komentarji