Domov Ljubezenski horoskop: junij 2019

Ljubezenski horoskop: junij 2019

Bodi noči vroče? Bodo prepiri omajali zvezo? Vam misli okupira nov sodelavec? Kaj se bo razvilo? Vse to razkrivajo zvezde ...

OVEN 20. marec–19. april

Sonce iz dvojčka bo razigralo vaša razmerja. Vseeno bodite pozorni. Bolj ko si boste za nekaj prizadevali, bolj se vam bo dozdevalo, da se odmikate od cilja. Vzrok za to je vaš vladajoči planet Mars, ki, vse odkar je zakorakal v raka, dela slab aspekt na vaše znamenje, kar pomeni, da bo na vaši poti do romantike še več ovir. Obdobje do 9. junija naprej pa bo odlično za delo na obstoječem razmerju, saj vas bo boginja ljubezni božala in razvajala. Samski boste še kako poskočni in strastni.

BIK 19. april–20. maj

Sladka Venera, ki vlada vašemu znamenju, vas bo razvajala samo do 9. junija, kar naj bi dobro izkoristili. Skupni interesi in ideali so odlična štartna točka za potencialna nova razmerja. Ta tranzit lahko razgreje tudi prijateljsko zvezo, da postane romantična, intelektualna privlačnost lahko postane tudi čustvena. Ker vas bo ves mesec podpirala Marsova energija, boste zelo samozavestni, predvsem če ste fizično aktivni. Privoščite si kopeli, masažo v dvoje in čim več čutnih užitkov.

DVOJČKA 20. maj–21. junij

Vročica bo začela naraščati že v začetku junija, saj gostite sonce v svojem znamenju in še mlaj se bo zgodil 3. junija. Ko bo še Venera 9. junija vstopila v dvojčka, boste najbolj privlačni za nasprotni spol in čaka vas prava veselica. Ti tranziti so lahko dobri za razčiščevanje starih zamer, če boste pri volji. Bodite fleksibilni in odprti, pa bo nevihta hitro mimo. Zna se zgoditi, da boste spoznali nekoga novega ali pa boste rešili kakšno težavo v obstoječem razmerju, morda boste tudi v skušnjavi.

RAK 21. junij–22.julij

Obupani, ker vam toliko časa ne uspe najti sorodne duše, se boste prepustili poletju, polni malodušja in brez slehernih pričakovanj. Oči imejte na pecljih, saj vam ne bo žal. Vaši srečni dnevi v juniju bodo sobote. Za vezane velja, da bolj ko boste ljubosumni, slabše bo za vas. Tako se bo partner le še bolj oddaljil, sebi pa boste nakopali nespečne noči in slabo voljo. Saj veste, če bi vas hotel prevarati, bi to storil. Zaman se vznemirjate, le prijaznejši in dostopnejši bodite, pa bosta srečna.

LEV 22. julij–23. avgust

Z glavo skozi zid pač ne gre, zato boste znova pogoreli. Ste kdaj pomislili, da bi ubrali drugačno taktiko? Po 9. juniju vam bo pot prekrižal nekdo, ki je rojen v vodnem znamenju, in vam popolnoma zmešal glavo. Prepustite se sveži zaljubljenosti, vendar s kančkom rezerve. Tudi pri vezanih bo vroče, Venera iz dvojčkov bo pospešila spogledovanja in tega bo kar nekaj, toda ker ste srečno vezani, se boste skušnjave ustrašili. Saj menda niste pripravljeni ogroziti stabilne partnerske zveze?

DEVICA 23. avgust–22. september

Partnerju zaupajte svoje najgloblje fantazije, ki jih tako dolgo tiščite v sebi, in presenečeni boste nad odzivom. Saj menda niste mislili, da je res tako zavrt, kot se zdi na prvi pogled ali kot ste morda vi? Junij bo torej poln nočnih užitkov, od katerih pa lahko hitro postanete odvisni. No, toda nekatere odvisnosti so vendarle prijetne, mar ne? Samski ali ločeni, se sploh zavedate, kaj izpuščate iz rok ali pa vam je res popolnoma vseeno, če boste do konca življenja sami? Treba bo v akcijo.

TEHTNICA 22. september–23. oktober

Če službe ne boste pustili na delovnem mestu, se bodo vajini prosti dnevi in bližajoči dopust sprevrgli v nočno moro. Dajte si že dopovedati, da ste nekaj časa na leto pogrešljivi in da bodo namesto vas delo opravili prijazni sodelavci. Sprostite se že, partner vas ima počasi dovolj. Vašega samskega življenja je dokončno konec. O ljubezni, kakršno boste doživeli junija, ste lahko doslej samo sanjali. Nekaj kompromisov bo potrebnih, a nikar ne razmišljajte predolgo, da si ljubezen vašega življenja ne premisli.

ŠKORPIJON 23. oktober–22. november

Junij bo poln globokih pogovorov in dolgih razmišljanj, ki vse do začetka naslednjega meseca ne bodo obrodila sadov. Vaše posteljne spretnosti tokrat ne bodo pripomogle k mehčanju ozračja in potrebni bodo drugi prijemi. Saj znate, če se potrudite. Samski boste postavljeni v neprijeten položaj izbiranja med dvema kandidatoma. Neprijeten zato, ker vam bosta oba všeč in se resnično ne boste mogli odločiti. Pretehtal bo odločilen pogovor, v katerem se bo pokazala pristnost čustev.

STRELEC 22. november–21. december

Zdelo se bo, da živite samo za ljubezen, a vam bo v začetku junija pozornost ukradlo delo. Kar nekaj situacij vas bo prisililo v to, da boste začeli razmišljati o sebi, svojem partnerju, željah in iskrenosti. Junij in še posebno zadnji teden meseca bo za vas mnogo prijetnejši. Tisti samski pa lahko najdete svojo ljubezen že v začetku poletja. Ne bi bilo čudno, če že kmalu ne sprejmete neke pomembne odločitve. Ustvarjajte lep, čim bolj iskren odnos in se veliko bolj posvetujte.

KOZOROG 21. december–19. januar

Ves mesec boste potrebovali veliko tolerance in ljubezni, saj vam planeti ne bodo naklonjeni. Če boste vse te viharje uspešno preživeli, boste dobili plačilo v naslednjih mesecih. Ne samo da se bo takrat vaša ljubezen okrepila, postali boste tudi bolj samozavestni in pozitivnejši. Pri samskih bodo želje po dinamiki in nečem novem tako močne, da se lahko vprašate, če ste sploh pripravljeni na resno zvezo. Lahko se spustite v flirte, kar pa ima lahko neprijetne posledice.

VODNAR 19. januar–18. februar

Prebudite v sebi ljubezen, ki je postala že malce zaspana. Vaš partner ima morda občutek, da ga zapostavljate, zato mu pripravite kakšno presenečenje in ogenj bo znova vzplamtel. Druga polovica junija vam bo zelo naklonjena. Samo ne pustite, da vaši družinski problemi vplivajo na ljubezen. Samski lahko srečate osebo, s katero vam ne bo dolgčas. Čeprav lahko doživljate raznovrstne prepreke, boste vseeno svojo novo ljubezen doživljali kot veliko strast.

RIBI 18. februar–20. marec

V juniju se boste ribe znale postaviti zase. Pričakovali boste, da bodo vaše želje uslišane, če pa vaš partner zanje ne bo imel posluha, boste začeli nanj gledati z drugimi očmi. To bo dobro za vašo samozavest in vitalnost. Ne zapravljajte svojega časa za bivše in svojo energijo usmerite v novo srečo. Pazite pa, da se ne prenaglite pri novih simpatijah. Obstajajo možnosti za poletno romanco, vi pa potrebujete nekoga, na kogar se boste lahko oprli in mu povedali, kaj vas zares tare.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografija: Bigstock

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberite tudi

Komentarji