background image

Ljubezenski horoskop: februar 2019


Ali vam februar prinaša spremembe v ljubezenskem življenju? Na bolje ali na slabše? Preverite, kaj vam šepetajo zvezde ...

Oven 20. marec–19. april

​Močno boste romantični, kar ni ravno značilno za vaše znamenje, željni boste nežnosti in hkrati strasti in ljubkovanj. Seveda se bodo pojavljala neskladja, saj vam partner ne bo mogel slediti. Ravno zato vam lahko do sredine februarja še nekdo močno zadiši in se boste znašli v precepu. Lahko se pojavijo neobvladljive avanture, ki se bodo kmalu izčrpale, nekaterim pa bo uspela vrnitev v varen pristan. Odločitve naj bodo realne in počasne, da vam impulzivnost ne pokvari življenja.

Bik 19. april–20. maj

Vaša hrepenenja po brezpogojni ljubezni in živahnem spolnem življenju bodo zelo močna. Po 4. februarju, ko bo Venera iz kozoroga vnela strasti, se bo pojavil zanimiv moški, vendar ne bo prost. Vezane čakajo preizkušnje, pojavi se lahko ljubezenski trikotnik, saj tudi vaš partner ne bo počival. Uživanje v skupnosti ne bo možna, tudi pri samskih zaljubljenost ne bo pognala korenin. To bo obdobje preizkušenj, najbolj med 22. in 28. februarjem, ko se bo treba zavestno odločati, kako ravnati.

Dvojčka 20. maj–21. junij

Spogledovanje se lahko pretvori v prijateljevanje. Če do 14. februarja ne boste našli miru in soglasja v razmerju in v družini, bo med vama nastal prepad. Planet akcije in strasti Mars vas bo vodil preko čeri in turbulentnih energij. Pokažite več zavzetosti za skupnost – ne samo na gospodinjski način. Pomanjkanje erotike vaju lahko dokončno oddalji. Samski in samske, ne čakajte na pogumnega osvajalca! Kar je preživeto, naj se odstrani, kar pa je še živo in zdravo, naj se okrepi.

Rak 21. junij–22.julij

Povabila na zmenek ne bodo prišla sama od sebe; prevzemite pobudo in bodite vi tisti, ki boste naredili prvi korak! Na vidiku so možnosti za obetavna razmerja. Aktivnejše preživljanje prostega časa, obisk kakšne kulturne prireditve ali tečaja vas bodo umaknili od domačega gnezda in že znanih rutin ter morda tudi partnerja prepričali, da je čas za spremembo. Samostojnejši boste in lažje se boste odločili za pozitivno spremembo v partnerstvu. Če tega ne boste storili, bo zavladala pasivnost.

Lev 22. julij–23. avgust

Vzemite si malce več časa zase in partnerja vse tja do valentinovega. Dobili boste občutek, da vse poteka tako, kot je prav. Vse dogovore in resno delo pa nadaljujte z novim elanom, saj vas do sredine februarja podpira Mars iz ovna. Samskim ta mesec prinaša stabilno zvezo z zaupanjem vredno osebo. Nikakor je ne izpustite iz rok! Če boste znali plavati s tokom in se prepustiti silam narave, vas bo poneslo do trenutkov, o katerih ste doslej v življenju le sanjali.

Devica 23. avgust–22. september

Vse do sredine februarja vam bo manjkalo samozavesti na ljubezenskem področju, počutili se boste, kakor da ste na drugem tiru, pogrešali boste dotike, ki jih imate tako zelo radi. Prav v tem duhu vam bo kasneje Venera iz kozoroga pričarala pravo romantično vzdušje in če boste znali to energijo ljubezni ohranjati, vam nič ne bo prišlo do živega. Zvezde nakazujejo umiritev v razmerjih vezanih, če ste na razpotju, pa se boste lažje pravilno odločili. Ljubezen bo ponovno dala smisel celotnemu obstoju.

Tehtnica 22. september–23. oktober

Že v začetku februarja se bodo pri samskih prebudili zublji ljubezni, ki se bodo še bolj razplamteli vse do sredine meseca. Za vezane bo Saturn v kvadratu, ta bo postavljal pravila in omejitve, ki jih niste vajeni. Saturn vas uči, da je treba prisluhniti drugim, tudi svojemu partnerju, tako bo vaša ljubezen dobila večjo globino, kar je za vas zares dragoceno spoznanje. Ker ste po naravi nagnjeni k drami in neodločnosti, se temu izogibajte, pa boste lahko prijetno zajadrali v srečno obdobje.

Škorpijon 23. oktober–22. november

Če ste v partnerstvu, boste imeli priložnost pokazati drugačno, bolj razumevajočo plat svojega značaja. Posebej rahločutni in razumevajoči boste tudi do tistih partnerjevih lastnosti, ki so vas drugače spravljale ob živce. Spoznali boste, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali za prepire, ki jih navadno povzročijo malenkosti. Veselite se sprememb v partnerstvu in se odprite duhovni rasti, ki spremlja še tako zapletene ljubezenske odnose. Samski boste v precepu, kaj izbrati, zato delujte premišljeno.

Strelec 22. november–21. december

Če sami v svoje življenje nočete vnesti sprememb, bodo za to poskrbeli zunanji dogodki in drugi ljudje. Čim prej se znebite zamer, samopomilovanja in maščevalnih misli, saj vas vse to ovira pri doseganju uspehov na vseh področjih. V ljubezni pokažite več zanimanja za partnerja in s tem poskrbite za zaupnejši in bolj konstruktiven odnos. Pri samskih in sveže zaljubljenih bo februar pravi čas za primerne odločitve, s katerimi že dalj časa odlašate. Ne bojte se sprememb, ki jih prinašajo. Okoli valentinovega bo zelo vroče!

Kozorog 21. december–19. januar

V začetku februarja ne boste najbolje razpoloženi, veliko boste tuhtali in premlevali o svojih napakah in slabih odločitvah. Bodite bolj potrpežljivi do sebe in drugih. Še bolj čustveni boste kot običajno in željni medčloveške topline, saj boste po 4. februarju gostili Venero v svojem znamenju. Tudi samski boste bolj družabni in očarljivejši, zato pričakujte več dogajanja v ljubezni. A nikar ne iščite težav tam, kjer jih ni, poslušajte nasvet, ki vam bo prihranil nekaj nepotrebnih dvomov in zapletov.

Vodnar 19. januar–18. februar

Iz lastnih izkušenj veste, da nima smisla zapravljati časa za razmerja, ki ne vodijo nikamor, zdaj pa boste pripravljeni glede tega tudi nekaj narediti. Če že dlje časa niste zadovoljni s svojo ljubezensko izbiro, boste z Jupitrovo podporo zelo hitro sprejeli odločitev o zaključku odnosa. Tako boste vstopili v čustveni proces razčiščevanja in očiščevanja. Stabilni odnosi bodo februarja dobro funkcionirali predvsem po zaslugi dobro organizirane rutine, ki temelji na globoko zaupnih pogovorih. 

Ribi 18. februar–20. marec

Čeprav boste februarja še bolj občutljivi, boste vse težave in nesporazume s partnerjem zlahka rešili, saj vam bo pomoč Venere iz kozoroga dajala veliko podporo. S partnerjem boste poskusili mnoge nove stvari. Tudi samske po 4. februarju čakajo bolj romantični trenutki, to bo pravi mesec za drzne spremembe v ljubezenskem življenju. Vaša domišljija in strastna narava bo dokončno ponovno priplavala na površje, vse pa bo imelo smisel in znamenje utrjevanja medsebojnih vezi.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji