Slovensko bio peneče vino na mednarodnem ocenjevanju prejelo srebrno medaljo!
PET-NAT RENINA, bio penina iz Radgonskih goric, je na mednarodnem ocenjevanju organsko pridelanih vin prejela srebrno medaljo.
PET-NAT RENINA, bio penina iz Radgonskih goric, je na mednarodnem ocenjevanju organsko pridelanih vin prejela srebrno medaljo.
Zamrznjen jogurt je v svetu že dalj časa hit! V teh vročih dneh si privoščite osvežilno različico s sadjem in kančkom alkohola.
V papirnicah Office&More zbirajo šolske zvezke, ki jih bodo podarili v dobrodelni namen. Zvezke bo Slovenska Karitas razdelila šolarjem v stiski.
Marinade popestrijo okus vseh vrst mesa, ki jih pečemo na žaru. Z njihovo pomočjo boste postali pravi mojster žara!
Na počitnicah si pogosteje brez slabe vesti ukrademo nekaj trenutkov le zase in za dobro knjigo.
Bi kos borovničeve pite? Napravite presno različico, ki je smešno enostavna za pripravo, hitro gotova in izjemnega okusa.
Vroči dnevi nas kar vabijo, da slastne jedi v prijetni družbi užijemo na prostem. Naj bodo letošnji pikniki in zabave s peko na žaru obarvani v nove,...
Čufte ali mesne kroglice poznamo in obožujemo vsi. A morda je čas, da malo prevetrite klasičen recept in jih napolnite s slastno mocarelo.
Sredi junija se je v Gornji Radgoni odvil že 13. Dan odprtih kleti!
JUB je v ljubljanskem Tivoliju pripravil sklepno praznovanje ob 50-letnici blagovne znamke JUPOL.