Domov V Kliniki Svjetlost vid povrnili igralcu Timu Rothu

V Kliniki Svjetlost vid povrnili igralcu Timu Rothu

Tim Roth, ki nastopa tudi v seriji Laži mi, je hrvaško kliniko obiskal po šestmesečnem snemanju v Liverpoolu.

»Moje oči ne lažejo več. Prvič v življenju, kar po 40-ih letih, vidim tudi na levo oko, čeprav so mi v Kaliforniji in Angliji zatrjevali, da operacija sploh ni mogoča. V Zagrebu pa so mi vid povrnili v samo dveh urah. Zdaj odlično vidim, moj vid je popoln,« je bil nad operacijo v hrvaški Kliniki Svjetlost navdušen angleški igralec Tim Roth, ki navdušuje v filmih Quentina Tarantina.

»Intraokularna leča Synergy za korekcijo starostne oz. bralne dioptrije je pomembna tehnološka novost v refraktivni kirurgiji. Ker združuje tako multifokalno kot tudi EDOF tehnologijo, omogoča večji razpon vida in boljšo kakovost slike. Očala pogosto otežujejo različne športne dejavnosti, operacija in implementacija leče pa povrneta vid in možnost boljšega preživljanja časa,« je povedal direktor klinike prof. dr. Nikica Gabrić, ki je operiral tudi igralčevo ženo Nikki. Sama je zdravniku v Los Angelesu predlagala obisk, slednji pa je rekel: »Pozanimal sem se o prof. dr. Gabriću in njegovi ekipi. Res svetujem, da ga z možem obiščeta. On je pravi naslov.«

Prof. dr. Nikica Gabrić z ekipo, Timom Rothom in njegovo ženo Nikki

Tim Roth, ki nastopa tudi v seriji Laži mi, je hrvaško kliniko obiskal po šestmesečnem snemanju v Liverpoolu. »Rezultat je res neverjeten in fantastičen. Videl sem manj kot 30 odstotkov. Zdaj sem končno spregledal,« je še povedal.

»Njegov obisk je potrditev, da je Klinika Svjetlost svetovno znana in priznana oftalmološka klinika. Ponosen sem, da sta priznani umetnik in njegova življenjska sopotnica izbrala prav nas. To je dokaz, da imamo vrhunsko tehnologijo in strokoven kader, s katerimi brez težav konkuriramo svetu,« je strnil prof. dr. Gabrić, ki so mu oči zaupali tudi Ivana Trump, Franco Nero, Armand Assante in Cassandra Gava.

Klinika Svjetlost iz Zagreba, ki jo je ustanovil dr. Nikica Gabrić pred več kot 20 leti, je največja klinika na jugovzhodnem delu Evrope in ima daleč največ zabeleženih končanih posegov v tem delu Evrope. Imajo najmodernejši diagnostični center, vrhunske operacijske dvorane, osem različnih oddelkov, vrhunsko opremljene konferenčne dvorane za prenos operacij iz drugih klinik v tujini, katerih delo temelji na različnih področjih oftalmologije. Do danes so opravili več kot 135.000 posegov na očeh.

Na uvodni fotografiji: Tim Roth, dr. Krešimir Gabrić in Nikki Roth

Preberite tudi

Komentarji