Domov Sproščeno in varno z ustreznim zdravstvenim zavarovanjem

Sproščeno in varno z ustreznim zdravstvenim zavarovanjem

Da bo dopust res čas počitka, pred odhodom preverite različne možnosti zdravstvenega zavarovanja v tujini.

Pred nami je čas, v katerem si privoščimo sproščen dopust. Preden se odpravimo na želeno destinacijo, je priporočljivo načrtovati pot, poiskati in rezervirati nastanitev, kupiti letalske vozovnice ali vstopnice za različne dogodke. Splet je tu gotovo nepogrešljiv. Marsikdo med nami se brskanju po spletu ne bo odpovedal niti med poležavanjem na plaži. Da pa bo dopust res čas, namenjen vašemu počitku in razvajanju na priljubljeni počitniški destinaciji, je pomembno, da pred odhodom preverite tudi različne možnosti zdravstvenega zavarovanja v tujini.

Mitja Feri, član uprave zavarovalnice Generali

»Najboljša zavarovanja vključujejo različna kritja, od nakupa zdravil, prevozov do bolnišnice, stroške zdravstvenih posegov, do iskanja in reševanja zavarovanca ter pomoč v slovenskem jeziku. Vse to vam lahko močno olajša zapletene situacije,« pojasni Mitja Feri, član uprave zavarovalnice poletni Generali.

Pred počitnicami v tujini priporoča, da si nekaj časa vzamemo za preučitev informacij o različnih zavarovalnih paketih in nato izberemo tistega, ki je najbolj primeren za nas ali našo družino.

»V zavarovalnici Generali imamo kratkoročno ali letno turistično zavarovanje z asistenco v tujini. Izpostavil pa bi še posebej ugodno celoletno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini v okviru avtomobilskega ali stanovanjskega zavarovanja,« strne Mitja Feri.

Fotografija: arhiv Generali

Preberite tudi

Komentarji