Domov Hitre vaje za čudovito zadnjico

Hitre vaje za čudovito zadnjico

Si želite zaobljene, čvrste in lepo oblikovane zadnjice? Le s tremi vajami si lahko oblikujete zadnjico, po kateri hrepenijo celo zvezdnice.

Napravite tri serije 60-sekundnih intervalov posamezne vaje na vsako stran in že po treh tednih bi morali opaziti spremembe.

Iz počepa v izpadni korak

Ta vaja vam bo dvignila zadnjico.

Izvedba Stojte vzravnano, stopali naj bosta v širini bokov. Spustite boke, dokler niso stegna vzporedna s tlemi. S težo na petah se dvignite v prvotni položaj, nato pa z levo nogo stopite nazaj v izpadni korak. Držite dve sekundi, nato dvakrat pulzirajte. Vrnite se v začetni položaj.
Povečajte učinkovitost V rokah držite 2-4 kg uteži.

Iz križnega izpadnega koraka v odprti počep

Okrepi mišice zadnjice.

Izvedba Stojte vzravnano, stopali naj bosta v širini bokov. Predstavljajte si urni kazalec (vi stojite na 12) in z desno nogo napravite velik korak nazaj na številko 5 (z levo boste stopili na 8). Spustite se v počep in z levo nogo stojte na prstih. S težo v levi peti se odrinite in spustite v odprti počep. Vrnite se v začetni položaj.
Povečajte učinkovitost Dodajte 2-4 kg uteži ali napravite po počepu še skok v zrak.

Dvig medenice

S to vajo bo vaša zadnjica postala bolj okrogla.

Izvedba Lezite na hrbet in stopali v širini bokov položite na klop (uporabite lahko tudi knjige), dvignjeno približno 10-15 cm. S stopali se uprite v podlago in dvignite medenico. Na vrhu položaj zadržite in stisnite zadnjico za 2 sekundi. Med štetjem od 5-10 sekund se spustite proti tlom, a se ustavite približno dva centimetra nad njimi.
Povečajte učinkovitost Položite 4-6 kg utež na svojo medenico.

Stopi na pot zdravih odločitev s programom TUMMY TEA TOX

Naše telo je narejeno za gibanje in nas vsakič znova nagradi, ko srce spravimo malo bolj v pogon. Seveda se učinki vadbe ne bodo pokazali čez noč, najverjetneje pa boš opazila bolj utrjene mišice že po 10 dneh. Prve spremembe bodo nov zagon, več optimizma in samozavesti in večji odmerek energije. Vadba pa bo še učinkovitejša, če ji boš dodala odličen nov program Tummy Tea Tox. Tako boš svojemu telesu pomagala izločiti nakopičene toksine in spet vzpostaviti ravnovesje. Telesu boš omogočila, da prebudi lastne ozdravitvene sposobnosti in ti pomaga izgubiti odvečne kilograme.

Tummy Tea Tox vsebuje pet visokokakovostnih izdelkov z naravnimi sestavinami, ki ti bodo pomagali ohranjati visoko raven energije in bodo tvoj najboljši sopotnik na poti do lepše postave:
- probiotike SLIMBIOTIC
- pomočnike za presnovo HAPPY ENZYMES
- napitek za prečiščenje telesa CLEANSE DRINK
- čajni mešanici DAILY KICK TEA & SLEEP TIGHT TEA

Podrobno o popolnem programu za vitko postavo, več energije in dobro počutje preveri na www.tummyteatox.si!

FB: Tummy Tea Tox Slovenija
IG: tummyteatox.si

Promocijsko sporočilo

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji