Domov Zdravje

Zdravje

Vaša jetra kličejo NA POMOČ

Jetra igrajo bistveno vlogo v telesu, zato smo pripravili nekaj nasvetov, kako bodo ostala zdrava, vi pa vitki in polni energije.

27. Februar 2019

Preveč sedenja in premalo gibanja

Vam lahko vadba pomaga izničiti negativne posledice večurnega sedenja? Lahko! Od vas je odvisno, koliko se boste morali gibati.

21. Februar 2019

Joga za lahko noč

Nemirnega premetavanja po postelji ne pelje nikamor. Joga in meditacija vam lahko pomagata hitro zaspati in poskrbita za dober spanec.

19. Februar 2019

Najpogostejše težave s hrbtom

Statistike kažejo, da kar 60 do 80 odstotkov populacije v nekem obdobju čuti bolečine v hrbtenici oziroma različnih predelih hrbta. Na srečo te težave...

31. Januar 2019

Hrana, ki topi maščobo s trebuha

Maščoba na trebuhu nam ne para živcev le, ko jo opazujemo v ogledalu, temveč ogroža tudi naše zdravje. Predstavljamo živila, ki vam jo lahko pomagajo...

29. Januar 2019

8 top nasvetov za učinkovito vadbo

Ustvarite pogoje za uspešno telesno aktivnost brez plačila drage članarine v fitnesu. S temi nasveti bo vadba doma zanimiva in tudi veliko bolj učinkovita.

25. Januar 2019

Ustavite migrene na naraven način

Migrene prizadenejo do 20 odstotkov odraslih in so lahko zelo ne prijetne. Izognite se tabletam in poskusite katero izmed naravnih metod.

23. Januar 2019

Abeceda vitaminov

Odkrijte znake, ki vas opozarjajo na to, da ne uživate dovolj dragocenih sestavin. Pomanjkanje le-teh lahko slabo vpliva na delovanje organizma.

22. Januar 2019

Do vitke postave brez obiska telovadnice

Če želite biti aktivni, to ne pomeni, da morate ure preživeti v telovadnici ali fitnesu. Bolj kot kje in kako je namreč pomembna sama aktivnost.

18. Januar 2019