Splošni pogoji

Portal Ženski svet

Z vstopom na portal uporabniki potrjujejo, da so s pogoji seznanjeni, z njimi soglašajo in jih njihove določbe zavezujejo. Splošni pogoji uporabe, objavljeni na portalu, veljajo za celoten portal. Lastnik portala si bo prizadeval, da bo portal deloval nemoteno in da bo v primeru nedelovanja oz. izpada le-ta pričel delovati v najkrajšem možnem času. Lastnik portala ne prevzema odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini portala, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na portalu.

Lastnik portala lahko pogoje uporabe spreminja. Spremembe začnejo veljati in so za uporabnike zavezujoči takoj po objavi. Spremembe pogojev bodo objavljene na vidnem mestu.

Portal revije Ženski svet (v nadaljevanju portal) in vsa objavljena vsebina sta last podjetja Mojvideo, d.o.o., Prežihova 17, 8250 Brežice (v nadaljevanju lastnik). Portal lahko uporabniki uporabljajo le za osebne in nekomercialne namene. Vsebino in fotografije je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane. Fotografije, pri katerih avtor ali vir ni naveden, so del arhiva Aritmija Media ali oglaševalcev.

Uporabniki vsebino na portalu uporabljajo na lastno odgovornost. Lastnik portala, upravljavci, uredništvo in avtorji vsebin ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse zunanje povezave na portalu so objavljene za večjo informiranost in lažji dostop do informacij. Obisk povezav je uporabnikova odgovornost.

Komentiranje vsebin je možno s prijavo preko Facebook računa. Komentarji izražajo mnenje uporabnika in ne lastnika ali uredništva portala. Žaljivi ali drugače neprimerni komentarji bodo izbrisani. O primernosti komentarjev odločajo lastnik/administrator/urednik portala.

Lastnik portala ne jamči točnosti, popolnosti ali varnosti podatkov na portalu.

Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah

Splošna pravila nagradnih iger revije Ženski svet, portala www.zenskisvet.si in Facebook strani Portal Ženski svet.

Organizator nagradnih iger (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Mojvideo, d.o.o., Prežihova 17, 8250 Brežice (v nadaljevanju organizator), razen če je v nagradni igri navedeno drugače.

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe starejše od 15 let. Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje mora udeleženec v skladu z navodili nagradne igre posredovati obvezne podatke. Vsaka oseba lahko sodeluje samo enkrat. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

Vsi sodelujoči v nagradnih igrah v reviji Ženski svet, portalu www.zenskisvet.si in na Facebook strani Portal Ženski svet podjetju Mojvideo, d.o.o., Prežihova 17, 8250 Brežice (v nadaljevanju organizator) dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene izvedbe nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da do preklica obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem in partnerjem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Mojvideo, d.o.o., Prežihova 17, 8250 Brežice.

S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoči strinja, da se v primeru, da je izžreban, njegovo ime objavi na spletni strani www.zenskisvet.si ali Facebook strani Portal Ženski svet. 

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

E-novice

Če vas zanimajo nove in priljubljene vsebine na spletni strani, izid nove številke revije Ženski svet, prodajne akcije v spletni trgovini in druge novice, se lahko prijavite na e-novice Ženski svet.

Prijava je prostovoljna in jo lahko kadarkoli prekličete. Po tem ko izpolnite prijavni obrazec, vam bo na vpisan e-naslov poslano sporočilo, ki ga morate potrditi, če želite prejemati naše e-novice. To je varnostni ukrep, s katerim onemogočimo, da bi kdo drug vpisal vaš e-naslov v naš obrazec in vas prijavil brez vaše vednosti.

Uporaba vaših podatkov

Mojvideo, d.o.o., za pošiljanje e-novic uporablja spletni servis MailChimp. S prijavo na e-novice se strinjate, da se vaši osebni podatki uporabljajo znotraj tega sistema v skladu z njihovo politiko poslovanja in politiko zasebnosti.

Ob prijavi na e-novice vas prosimo, da izberete, katere informacije želite od nas prejemati:

  • novice Ženski svet (novosti, nagradne igre, akcije, ipd.);
  • novice in akcije naših poslovnih partnerjev.

Če ne označite nobenega od okvirčkov, boste uvrščeni na seznam za pošiljanje e-novic, a novic ne boste prejemali.

Nadzor nad podatki

Vi imate popoln nadzor nad vsemi vašimi osebnimi podatki, ki jih uporabljamo za pošiljanje e-novic.

Na dnu vsakih e-novic, ki vam jih pošljemo, sta dve povezavi, ki vam omogočata popoln nadzor nad podatki, ki jih obdelujemo:

  • odjavi se: prenehali vam bomo pošiljati e-novice;
  • posodobi podatke: omogoča pregled, posodobitev ali izbris vpisanih podatkov (razen e-naslova).

Če želite popoln izbris svojih podatkov iz našega seznama za pošiljanje e-novic, nam, prosimo, pišite na info@zenskisvet.si.

Piškotki

Za potrebe spletne strani uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Spletna košarica piškotek
S tem piškotkom ohranjamo vsebino košarice, tudi ko zaprete brskalnik in naslednjič odprete. Vsebina košarice v samem piškotku ni razvidna.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki oglaševalskega sistema Smart ad d.o.o.

test_cookie Preverjanje sprejemanja piškotkov 1 dan Smart ad d.o.o. (Google, DoubleClick)

id Štetje različnih obiskovalcev 2 leti Smart ad d.o.o. (Google, DoubleClick)

__gads Statistika prikazovanja oglasov 2 leti Smart ad d.o.o. (Google, DoubleClick)

_drt_ Štetje in omejevanje prikazovanja oglasov 1 dan Smart ad d.o.o. (Google, DoubleClick)

Piškotki Google Analytics _ga

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statementČe želite blokirati Google Analytics, lahko to storite na tej spletni strani.

Piškotki Content Exchange

Domena: .contentexchange.me
Ime: cx_id
Trajanje: dve leti od zadnjega obiska
Vsebina: Zajem in obdelava podatkov za tržne raziskave, oglaševanje in izboljšanje uporabniške izkušnje na spletu. Preberi več

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale. V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku: