Domov Zakaj ženske hlinijo orgazem?

Zakaj ženske hlinijo orgazem?

Vprašali smo vsakdanje ženske in dobili zanimive rezultate ... Tako vam zdaj lahko razkrijemo, zakaj ženske hlinijo orgazem in kako pogosto je to početje.

Poznate moške, ki so prepričani, da njihove spolne partnerke nikoli niso hlinile orgazma? Morda ta moški sodi v skupino srečnežev, ki prav vsakič uspejo žensko pripeljati do vrhunca, ali pa mu je jasno, da ženska vrhunca včasih pač ne more doseči in s tem ni nič narobe. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so takšni v manjšini. 

Pri vseh teh neverjetnih osvajalcih in mojstrih posteljne aerobike je še najbolj verjetno, da so preprosto nasedli eni najbolj pogostih ženskih 'zvijač', imenovani hlinjenje orgazma. Ni nam treba verjeti na besedo, verjemite statistiki, dobljeni na podlagi odgovorov vsakdanjih žensk na naši spletni strani.

Ni vsak orgazem pravi

Hlinjenje orgazma je bolj pogosto, kot marsikdo misli. V naši anketi je kar 74 % žensk priznalo, da so kdaj hlinile orgazem in od teh je le 5 % to storilo samo enkrat, enak odstotek žensk pa to počne vedno. Največ žensk (55 %) je orgazem hlinilo nekajkrat.

74 % vprašanih žensk je priznalo, da so vsaj enkrat hlinile orgazem.

68 % žensk je orgazem hlinilo samo v resni zvezi, 23 % pa v resni zvezi in pri seksu 'za eno noč'.

Povzetek statistike

 • 74 % žensk je hlinilo orgazem
   
 • 68 % žensk je orgazem hlinilo v resni zvezi
 • 23 % žensk je hlinilo v resni zvezi in pri seksu 'za eno noč'
   
 • 55 % žensk je orgazem hlinilo nekajkrat
 • 35 % žensk orgazem hlini pogosto ali skoraj vedno
 • 5 % žensk je orgazem hlinilo samo enkrat
 • 5 % žensk ga hlini vedno

Ženske tega ne počnejo zase

Hlinjenje orgazma ni nekaj, kar bi ženske počele zase. Ženski ne nudi prav nobenega zadovoljstva, razen morda zadovoljen in zmagovit izraz na obrazu njenega partnerja. In to je tudi najpogostejši razlog, da so orgazmi zaigrani.

45 % žensk hlini orgazem, da partner ne bi bil razočaran, 30 % pa s tem želi zagotoviti, da se seks čim prej konča. Ker se pričakuje, da bo ženska dosegla vrhunec, je na seznamu vzrokov za hlinjenje s 17 % na tretjem mestu, le 7 % žensk pa z zaigranim orgazmom želi nahraniti moški ego.

Zakaj druge ženske hlinijo ...

Sodelujoče v anketi smo vprašali tudi, zakaj mislijo, da druge ženske hlinijo. Vse ženske (tiste, ki so hlinile in tiste, ki niso) so mnenja, da so glavni vzroki tile:

 • Da partner ne bi bil razočaran: 41 %
 • Da bi bilo seksa čim prej konec: 22 %
 • Zaradi moškega ega: 21 %
 • Ker se pričakuje, da bo ženska dosegla vrhunec: 15 %

Za zanimivost ...
Med tistimi, ki so hlinile orgazem, jih je le 38 % mnenja, da druge ženske zaigrajo orgazem zato, da partner ne bi bil razočaran (48 % jih je to navedlo kot razlog, zakaj one hlinijo), višji (23 %) pa je odstotek tistih, ki menijo, da se to dogaja zaradi moškega ega.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji