Domov Umetnost osvajanja

Umetnost osvajanja

Dotaknite se, spregovorite, okusite in vonjajte, ko iščete svojega popolnega partnerja.

Strokovnjaki pravijo, da neotipljiva privlačnost, ki jo imenujemo seksualni magnetizem, nima veliko zveze z zunanjim videzom. Pravzaprav je zasnovana na nezavednih znakih, ki se jih mnogi med nami ne zavedamo. Potopite se v te signale, tako da uporabite svojih pet čutov – potem pa le še opazujte, kako bodo vsi moški popadali na kolena pred vami … Naj bo med njimi tisti pravi!

Dotik

Večina nas ima zasebno območje v širini 15 centimetrov od telesa, kamor spustimo le redke ljudi – družino, otroke in ljubimce. Ko spoznavate novega potencialnega partnerja, preverite, ali vas spusti v svoj zasebni prostor, tako da naredite preizkus. Raziskave kažejo, da so podlaket, zapestje in rama deli, ki se jih lahko dotaknemo, dotik pa ima pozitiven učinek. Naj bo vaš 'napad' lahek, da spodbudite njegova CT-vlakna – kompleksno živčevje, ki se nahaja pod kožo in naj bi sproščalo hormon oksitocin (socialni hormon, hormon ljubezni, zaupanja, povezovanja …).

Sluh

Naj bo vaš glas čist in visok. Raziskave namreč kažejo, da moške bolj privlačijo ženske z visokimi glasovi. Ženske naravno govorimo nekoliko višje med ovulacijo, zato svoj naslednji osvajalski pohod načrtujte približno 14. dan svojega menstrualnega cikla. Aha, pa poskusite tudi šepetati v njegovo levo uho. Ameriška raziskava je odkrila, da se moški bolje odzovejo na čustvene želje, če jih ženske šepetajo v njihovo levo uho. Poskusite z „Res si želim, da greva na romantični vikend v toplice,“ in opazujte, kaj se bo zgodilo …

Vid

Vaše telo daje preko 700.000 signalov, med katerimi je večina nezavednih. Seveda pa lahko, če želite, s temi signali zavestno manipulirate. Na primer: želen moški obožuje polne ustnice – te pa vsekakor lahko naličite tako, da so videti večje. Izberite črtalo za ustnice v kožni barvi in ustnice občrtajte preko zunanjega roba, tako da ustvarjate manjše črtice. Na ustnice nanesite rdečilo in videz zaključite z malo bleščila na sredini. Končano! Ustnice, da vam jih bo zavidala tudi Angelina. Oči oziroma pogled so še eno izredno močno orožje. Dajte moškemu vedeti, da vas zanima, tako da zrete vanj delček sekunde dlje, kot bi običajno. To deluje zato, ker nas naravno privlačijo ljudje, ki smo jim tudi sami privlačni, kar je dokazala raziskava, opravljena na Škotskem. Zapeljiv pogled naj spremlja še nasmešek, da bo učinek zagotovljen.

Okus

Čas, da svoje medene ustnice ponudite v slast. Koža okoli naših nosov in ust je polna lojnic, skozi katere se izloča sebum, ta pa vsebuje feromone, kemikalije, ki vam povedo vse o bioloških 'ličilih' druge osebe. Da bi privlačili želenega partnerja, naj bodo vaši poljubi dolgi in nemarni (mastni, če se lahko tako izrazimo). Slina vsebuje sledi testosterona, zato imajo moški raje mokre poljube. Teorija za tem pravi, da z mokrimi poljubi moški prenašajo testosteron, da povečajo spolno slo v ženskah. Mati narava je zares zanimiva …

Fotografija: Bigstock

Preberite tudi

Komentarji