background image

Ste za vročo spremembo v spalnici?


Britansko podjetje MysteryVibe bo poskrbelo za pravi dvig temperature! Spoznajte Crescendo – prvi popolnoma prilagodljiv vibrator, ki v vaše življenje prinaša personalizirane vzorce vibracij.

Mislite, da poznate vse nove naprave in pripomočke na svetu? Motite se. Crescendo je edini vibrator, ki ga lahko upognete na različne načine – točno tiste, ki bodo ustrezali vašemu telesu in zadovoljili vaše potrebe. Dodatno Crescendo poganja šest motorjev, ki vibrirajo popolnoma neodvisno eden od drugega. Rezultat so intenzivni 'tresljaji', ki vam omogočajo eksperimentiranje med rjuhami brez omejitev. Kombinacije vzorcev vibriranja so neskončne, saj je naprava združljiva z vašim pametnim telefonom. Z mobilno aplikacijo, ki jo na svojo mobilno napravo naložite prek Google Play ali Apple Store, naložite nove vibracije ter ustvarite vzorce vibracij po svoji meri. MysteryVibe Crescendo se polni brez žic prek polnilne postaje ter je popolnoma vodoodporen. Brez bojazni, vse, kar se lahko zgodi, so nori užitki za oba!

S predstavitvijo Crescenda želi podjetje MysteryVibe spodbuditi pogovor o igračkah za odrasle ter poudariti pozitivne učinke tehnologije v vsaki spalnici. Crescendo je prvi v seriji luksuznih izdelkov podjetja MysteryVibe, ki je ustvarjen za promocijo kakovostnega in zdravega spolnega življenja. Unikaten pristop k tehnologiji, povezani s spolnostjo, je usmerjen predvsem k višanju ravni ljubezenskega življenja, bolj odprtem pogovoru o spolnosti in opogumljanju posameznikov k ustvarjanju lastnega užitka. Podjetje MysteryVibe je bilo pred kratkim prvo in edino podjetje s področja 'seks industrije' z lastnim razstavnim prostorom na sejmu zabavne elektronike IFA NEXT 2017. S tem so jasno dokazali, da je njihov izdelek tehnološko dovršen in popolnoma drugačen.

Seks je pomemben del naših življenj,“ pravi Stephanie Alys, soustanoviteljica in ena izmed vodilnih podjetja MysteryVibe. „Vsako telo je drugačno. Vsak se v svojem telesu počuti drugače in uživa po svoje. Trgu smo želeli ponuditi izdelek, ki zadovolji vsem željam ter je idealna kombinacija najnovejše tehnologije in čudovitega videza, istočasno pa je dostopen vsakomur. S Crescendom smo zasnovali resnično oseben izdelek, s katerim želimo opogumiti ljudi za iskanje osebnega užitka na svojstven način.

Crescendo je že na voljo v slovenskih spletnih trgovinah, izbirate pa lahko med dvema barvama: turkizno in vijola. Aplikacija MysteryApp je na voljo v trgovinah Apple App Store in Google Play.

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi


Komentarji