Domov Preverite, kako seksamo Slovenci v 2019!

Preverite, kako seksamo Slovenci v 2019!

Pred kratkim zaključena anketa o spolnih navadah Slovenk in Slovencev je postregla s sila zanimivimi rezultati.

Kot vsako leto je tudi tokrat za anketiranje poskrbel spletni portal za odrasle urgenca.com. V anketi je sodelovalo preko 17.000 anketirancev, ki so poskrbeli za to, da vam lahko postrežemo z izjemno zanimivimi in žgečkljivimi rezultati o spolnih navadah v naši deželi.

Ali Slovenci varamo?

59 % vprašanih JE odgovorilo, da imajo spolne odnose le s stalnim partnerjem. S 23 % sledijo tisti, ki so odgovorili, da trenutno nimajo stalnega spolnega partnerja. Zanimivo, kar 15% anketiranih Slovenk in Slovencev pa je odgovorilo, da si poleg stalnega partnerja omisli še ljubimca ali ljubimko.

Kje si ogledujemo erotične vsebine?

Kje ter kako si jih najraje ogledujemo v Sloveniji? Nobeno presenečenje ni, da je absolutni zmagovalec naš zvesti spremljevalec, ki je vedno pripravljen na tovrstne podvige nedaleč stran v žepu ali torbici. 45 % vprašanih bi si drznilo med rjuhe skočiti z nekom, ki bi ga spoznali na urgenca.com.

Kaj pa erotične fantazije?

Huh, kar nekaj jih je bilo izpostavljenih, a poglejmo, katere so 'tiste prave' in najpogostejše. Seks na javnem mestu je precej pogosta fantazija Slovencev in Slovenk. Občutek, da človeka lahko kdo zaloti, doda spolnosti še neko novo, vznemirljivo dimenzijo, narava pa ponuja nešteto kotičkov za popestritev. Med 'porednimi' oziroma nagajivimi stvarmi zasledimo na primer še seks v avtomobilu, analni seks, seks v troje ter seks z različnimi spolnimi pripomočki.

S kom od znanih najraje v posteljo?

Anketiranci so se znašli tudi pred vprašanjem, s katerim znanim Slovencem ali Slovenko bi si najraje delili svojo posteljo. Z ogromnim naskokom je bila okronana zmagovalka moških fantazij - prelestna, seksi in poskočna Tanja Žagar! Na drugi strani so si ženske za najbolj želenega med rjuhami izbrale Franka Bajca.

Celotno analizo ankete in vse rezultate si lahko ogledate TU!

PROMOCIJSKO SPOROČILO

Komentarji