Domov Popestrite spolno življenje: igrače za odrasle

Popestrite spolno življenje: igrače za odrasle

Od nedolžnih predmetov, ki jih najdemo v vsakem domu, do erotičnih pripomočkov za pogumnejše - izbrali smo nekaj za vsak okus.

Osnovna oprema

Šal Uporabite svilen šal kot prevezo čez oči, da partner ne bo videl, kam so namenjene vaše roke ali ustnice. Položaja lahko nato še zamenjata.

Spodnje perilo V zelo podloženem push-up modrčku ali zapeljivem korzetu ga boste še hitreje zapeljali. Lahko ga pričakate tudi v izzivalni prosojni spalni srajčki … ali pa v uniformi medicinske sestre, če veste, da ga to vzburja.

Ledene kocke S kocko počasi potujte po partnerjevem telesu in nikar ne izpustite erogenih con. Enako lahko partner seveda počne tudi vam.

Lisice Priklenite mu roke na okvir postelje ali si priklenite skupaj oba gležnja, da med seksom omejite gibanje. Možnosti je veliko, izberita, kaj vama najbolj ustreza.

Za pogumnejše

Vibrator Naj ga uporabi v vas ali z njim potuje po vašem telesu. Več časa naj posveti bradavičkam in notranjemu delu stegen.

Vaginalne kroglice Pripomoček, ki ga sicer ne uporabljate med seksom, zato pa lahko izdatno izboljša izkušnjo po uporabi. Če jih vstavite pred seksom, lahko pričakujete bolj vroče doživetje in močnejši vrhunec, sčasoma pa uporaba vaginalnih kroglic ojača mišice medeničnega dna.

Ščipalke za bradavičke Vse je odvisno od vaše občutljivosti, saj lahko ta pripomoček povzroči bolečino, ki pa je hkrati tudi prijetna. Nekatere ženske obožujejo ta občutek.

Analni čep Oblikovan je za stimulacijo anusa in na voljo v številnih oblikah in velikostih. Če z njim nimate izkušenj, a ste radovedni, kupite najmanjšega, uporabite veliko lubrikanta in uživajte medtem ko partner s svojimi rokami ali jezikom raziskuje druge dele vašega telesa, svetujejo seksologi.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji