Domov Orgazem: pogostejši, močnejši, večkratni

Orgazem: pogostejši, močnejši, večkratni

Orgazmi so kot čevlji – nikoli jih ni preveč. In nikdar ne vemo, kdaj in kje nas čakajo boljši. Ne zadovoljite samo z enim, ko pa jih lahko imate več!

Kako doseči …

Pogostejše orgazme

Masturbirajte! Šele ko se naučite doživeti orgazem same s seboj, lahko poveste ali pokažete partnerju, kako vas lahko (bolje) zadovolji. Preprosto vodite njegovo roko in mu pokažite, kakšni dotiki in kje vam najbolj ugajajo.

Nasvet + Pozabite udobno pižamo ali razvlečeno spodnje perilo. Težko je biti v orgazmičnem vzdušju, če se ne počutite seksi. Oblecite seksi spodnje perilo, spustite lase in se prepustite partnerju.

Močnejši orgazem

Vzburjenost prične pojenjati, če ste preveč osredotočeni na zadovoljevanje druge osebe. Da bi povečali svoj odziv in s tem tudi moč vrhunca, morate v postelji biti nekoliko sebični. Izberite položaj, za katerega veste, da vam ustreza, ali pa preprosto končajte sami. Zares ni potrebe, da sebe prikrajšate za to doživetje.

Nasvet + Želite orgazem, ki je tako močan, da vidite zvezde, v sebi pa občutite pravi ognjemet? Skrivnost za uspeh se skriva v istočasni stimulaciji različnih področij. Partner naj vam v nožnico vstavi igračko po vaši izbiri, medtem pa s prsti ali usti draži vaš ščegetavček, s prsti druge roke pa nežno pritisne na vaš anus. Eksplozija zagotovljena!

Večkratni orgazem

Ne, ni le mit, večkratni orgazem zares obstaja. A da bi zanj sploh obstajala možnost, morate biti resnično razpoloženi in povezani s partnerjem. Ugasnite televizijski sprejemnik in mobilni telefon, poskrbite, da vaju nihče ne bo motil, ustvarite pravo vzdušje. Pogosto se moč orgazma 'določi' še preden se spolni odnos prične, zato nikar ne zapostavljajta medsebojne povezanosti ter seveda moči predigre.

Nasvet + Ko ste že tako daleč, se po prvem orgazmu ne ustavite popolnoma, temveč ohranjajte stik s ščegetavčkom in počasi ponovno pričenjajte s stimulacijo. Nadaljujte vse dokler ne boste imeli dovolj.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji