Domov Najboljši položaji za ženski orgazem

Najboljši položaji za ženski orgazem

Težave z doseganjem vrhunca je potrebno reševati glede na njihov izvor, pomaga pa lahko že sprememba seks položaja.

Ženska na vrhu

On naj leži na hrbtu, vi pa ga 'zajahajte' z vsako nogo na eni strani njegovega pasu. Najbolje bo, da se osredotočite na gibanje naprej in nazaj, kot s sunki gor in dol. Poskusite lahko tudi z drgnjenjem medenice v počasnih krožnih gibih ali v obliki osmice. To vam bo še posebej prijalo, če za orgazem potrebujete stimulacijo klitorisa.

Zakaj deluje? Ta položaj je pri mnogih ženskah med najbolj priljubljenimi – in to z razlogom. Daje vam popoln nadzor nad tempom, kotom in globino penetracije ter močjo stimulacije. Obstaja tudi veliko različic tega položaja, če si ga želite nekoliko popestriti. Ta položaj je za moške manj intenziven, zato lahko vaš partner zdrži dlje kot običajno in vam da več časa, da dosežete vrhunec.

Od zadaj

Pojdite na vse štiri, partner pa naj počepne za vami. Ko suva nazaj vas lahko drži za boke, vi pa lahko ostanete pri miru ali porinete boke nazaj proti njemu.

Zakaj deluje? To je položaj, ki omogoča zelo globoko penetracijo in močno stimulacijo. Ženskam, ki lahko dosežejo orgazem samo s penetracijo, bo položaj še posebej prijal zaradi intenzivnosti in neposredne stimulacije točke G. Tiste, ki za dosego vrhunca potrebujejo stimulacijo klitorisa pa bodo v tem položaju za to enostavno uporabile roko ali vibrator.

Most

Pričnite v misijonarskem položaju. Partner naj sede tako, da sedi na gležnjih, koleni naj bosta široko razprti. Ostanite na hrbtu, stopali položite na posteljo in nekoliko dvignite boke, da boste v položaju nizkega mostu. Partner vas lahko prime za boke, ko prodira v vas.

Zakaj deluje? Položaj omogoča zelo globoko stimulacijo, čudovit občutek polnosti in dober doseg točke G. Položaj omogoča tudi enostaven dostop do klitorisa, ki ga lahko partner stimulira, lahko pa po njem posežete tudi sami.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi

Komentarji