Domov Ljubezenski horoskop za oktober

Ljubezenski horoskop za oktober

Bo vaše srce oktobra drhtelo od sreče ali jokalo zaradi izgubljene ljubezni?

OVEN 20. marec–19. april

Osvajalsko boste nastopali tudi večino oktobra, ko bo težko uiti vašim ognjevitim čarom, več možnosti za sklepanje resne zveze pa boste imeli v zadnjih dneh meseca. Zaljubljenci bodo naenkrat postali bolj zavezani odnosu, še lepše pa se lahko imajo tisti, ki so že dolgo časa skupaj. Jesen bo zanihala ravnotežje med delom in zasebnostjo, kar ne bo pretirano vplivalo na odnos s partnerjem. Ob večerih si lahko še več privoščite, saj ste pretekle mesece res precej manjkali doma.

BIK 19. april–20. maj

Ne da v začetku oktobra ne boste uživali v ljubezni, a vse ne bo idealno. Partnerstvo boste pogosto doživljali kot dolžnost, saj bo vpliv planetov precej napet, vi pa tudi. Resnično boste morali po lepem poletju preveriti, kako privlačni ste še, a če ste samski, se ne boste pustili hitro ujeti, ker ne boste imeli občutka, da je vse jasno. Iščejo se lahko tudi ljudje, ki so že dalj časa v zvezi, zagotovo pa bo vsak našel nekaj zase konec tega leta, ko bo Jupiter prinesel optimizem.

DVOJČKA 20. maj–21. junij

Nekaj trenja se bo v družini pojavilo že v začetku oktobra, ki je vedno stresen zaradi odgovornosti, ki jo prinese s seboj. Privlačilo vas bo sedenje na dveh stolih vse do 8. oktobra, ko bo Venera iz tehtnice šarmirala vso okolico, marsikoga tako zelo, da se lahko odpove staremu in začne novo razmerje. Priznati boste morali, da nimate vedno odgovora na vse. Imeli boste dovolj idej, kako preživljati čas v dvoje, le ta dvojina se vam bo kar naprej izmikala. V odnosu boste marsikaj resnično pogrešali.

RAK 21. junij–22.julij

Namesto da iščete možnosti in priložnosti za zmenke, moč in pozornost, poskusite sprva postati najboljša verzija samega sebe. Najboljši način, kako doseči odličnost v življenju, je, da jo doprinesete sami ter tvegate v imenu ljubezni. Sreča je ta mesec lahko na vaši strani, pomembno pa je predvsem, da si smiselno postavite prioritete in se jih držite. Bodite pripravljeni globlje raziskati svoja čustva, brez da jih takoj hitite popravljati, saj boste v hitenju težje našli jasnost in namen.

LEV 22. julij–23. avgust

Samskim se bodo uresničile želje in nekaj, po čemer že dolgo hrepenite, bo pred vami. Vzemite si čas, da premislite, ali je to resnično, kar ste si želeli. Vezani se pripravite na zelo napet oktober, saj z ljubljeno osebo ne bosta našla skupnega jezika, vrstili se bodo prepiri in konflikti. Če se želite temu izogniti, bo treba pojesti svoj pretiran ponos in zmanjšati dramatične izbruhe. Vpliv Marsa bo ves mesec dober, prinaša sicer čustvena nihanja in tudi spoznavanja zakonitosti prilaganja.

DEVICA 23. avgust–22. september

Že v začetku oktobra se bo vaša ljubezen prebudila in bo žarela vse do konca meseca, ko se bo preobrazila v mistične globine čudovitih občutkov. Če boste znali plavati s tokom in se prepustiti silam narave, vas bo poneslo do trenutkov, o katerih ste doslej v svojem življenju le sanjali. Venera, vladarica ljubezni, se bo zapeljivo nasmihala vašemu znamenju iz škorpijona, poglobili boste svoj ljubeč odnos ali se vrnili v star objem. Tudi tisti v dolgotrajnih zvezah boste ponovno zaživeli.

TEHTNICA 22. september–23. oktober

Po 4. oktobru se bodo prebudili sokovi ljubezni in se še bolj razplamteli po sredini meseca. Saturn vas že vse leto uči in tudi v oktobru bo tako, da je treba prisluhniti drugim, tudi svojemu partnerju, tako bo vaša ljubezen dobila večjo globino, kar je za vas, spogledljive tehtnice, zares dragoceno spoznanje. Za samske bo to mesec prebujanja ljubezni, čutov, poželenja, romantičnih izkušenj. Ker veliko energije vlagate v bodoči trajen odnos, se lahko prav temu uspešno posvetite.

ŠKORPIJON 23. oktober–22. november

Oktober bo ponudil romantično in mistično ljubezen, saj se bo Venera gostila v vašem znamenju, kar vam bo prineslo možnost razvoja in duhovne rasti skozi ljubezensko izkušnjo. Vsak trenutek boste lahko doživljali vznemirljive izkušnje, prihaja čas za nekaj novega ali možnost, da poglobite obstoječi odnos z novimi izkušnjami in izleti v nepozabna doživetja. Trenutki čustvene prebuditve se bodo nadaljevali ves mesec, postali boste še bolj strastni, dinamični in celo družabni. Res bo iskrivo!

STRELEC 22. november–21. december

V začetku oktobra boste še vedno leteli na krilih ljubezni, po 10. pa boste pripravljeni na nekaj novega, resnejšega. Če ste samski, bo čas, da vstopite v nov odnos ali pa boste konkretizirali svoje ljubezensko razmerje. Vaša seksualna energija bo na višku v drugi polovici meseca, zato ta čas dodobra izkoristite za avanture, flirtanje ali strastne dogodivščine, s partnerjem ali s kandidati za to pozicijo. Ne bo čas za hitre odločitve, zato premislite, preden delujete!

KOZOROG 21. december–19. januar

Po spektakularni prvi polovici oktobra vas v zadnjih dneh meseca čaka malce manj dogajanja. Dolgčas vam vsekakor ne bo, a večina pomembnih dogodkov se bo vendarle zgodila v prvi polovici meseca. Nekoliko več dogajanja vas ponovno čaka po 15. Znova bo na sporedu strast, a tokrat bodite previdnejši. Preveč impulzivno obnašanje in hitenje brez potrebe se v teh okoliščinah lahko izkažeta za zelo nevarna. Domače zaplete s sorodniki rešujte sproti, tako bo lažje.

VODNAR 19. januar–18. februar

Ponujajo se vam odlične priložnosti za resno razmerje. A seveda brez težav ne bo šlo. Čas je resda odličen za gradnjo resnega razmerja, a obenem boste v tem času najverjetneje dobili kar nekaj priložnosti tudi na kariernem področju. Če boste želeli te priložnosti izkoristiti, vam bo to seveda vzelo kar nekaj časa, zato bo posledično trpelo vaše ljubezensko življenje. Vaš erotični naboj bo doživel svoj vrhunec v po 10. oktobru, to resnično enkratno obdobje pa bo trajalo do konca meseca.

RIBI 18. februar–20. marec

Če ste v svojem razmerju naleteli na težave, je oktober idealen čas, da jih rešite. To je pravo obdobje, da popravite vse napake in poskrbite za pravi tok komunikacije, saj boste v tem času precej lažje ugotovili, kaj si v resnici želite. V pomoč vam bo zapeljiva Venera iz škorpijona, to bo čas, idealen tudi za nove začetke, če jih boste seveda potrebovali. Samski se posvetite iskanju resnega partnerja, vezani pa boste posvetili nekoliko več časa svojemu izbrancu.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatičteodora.si

Fotografija: Bigstock

Preberite tudi

Komentarji