Domov Ljubezenski horoskop: maj 2019

Ljubezenski horoskop: maj 2019

Maj je mesec ljubezni - a tudi mesec, ko zveza lahko zdrsne v prepad. Kaj zvezde kažejo vam?

OVEN 20. marec–19. april

Zdelo se bo, da živite samo za ljubezen, a maja vam bo pozornost ukradlo delo, morda boste doživeli karierno spremembo, vsekakor pa bo blaženi mir, v katerem ste uživali nekaj časa, minil. Vašo pozornost bodo pritegnili ljudje, ki imajo močno razvito čustveno inteligenco, povrhu pa so še zelo privlačni. Majska Venera v vašem znamenju bo ponudila priložnost za kratko, a sladko avanturo, ki jo boste hoteli prikriti, nanjo pozabiti, a tako zlahka ne bo šlo. Vikendi bodo družabni.

BIK 19. april–20. maj

Vrniti razmerju strast ni vedno lahka naloga. Ne iščite tistega, česar nimate, ampak uživajte v tem, kar imate. Ne pozabite, da sta vedno potrebna dva, da se imate lahko lepo, zato se trudite v dvoje! Če ste samski, se ne boste pustili hitro ujeti, ker ne boste imeli občutka, da je vse jasno. Iščejo se lahko tudi ljudje, ki so že dalj časa v zvezi, zagotovo pa bo vsak našel nekaj zase v maju. Od sredine meseca naprej vas bo Venera v vašem znamenju romantično obarvala, strast bo netila noči.

DVOJČKA 20. maj–21. junij

V maju boste precej družabni in brezskrbni, zelo nagnjeni k spogledovanju, vendar ne navdušeni nad obveznostmi. Osvajalsko boste nastopali tudi večino meseca, ko bo težko uiti vašim čarom in duhovitostim, več možnosti za sklepanje resne zveze pa boste imeli v naslednjih mesecih. V zadnjem tednu maja boste sveže zaljubljeni naenkrat bolj zavezani odnosu, še lepše pa se lahko imate tisti, ki ste že dolgo časa skupaj. Prihaja vaš čas, življenje pa boste zajemali z veliko žlico.

RAK 21. junij–22.julij

V prvi polovici maja ne bo vse idealno. Partnerstvo boste pogosto doživljali kot dolžnost. Nekaj trenja se bo pojavilo tudi v družini, stresno bo zaradi odgovornosti, med partnerjema in z otroki. Čeprav ni v vaši naravi, lahko prenehate biti tako potrpežljivi. Venera iz ovna bo prinesla jezo, zato boste naredili kar nekaj bliskovitih rezov, tako da ne bo nikomur nič jasno. Mirnejše obdobje v ljubezni, ki se bo v nekoliko bolj strastni obliki spet vrnilo v vaše življenje, prihaja po 16. maju.

LEV 22. julij–23. avgust

Nad Venero iz ovna se res ne boste mogli pritoževati. Prve spremembe v ljubezni se bodo začele že v začetku maja, pri njih pa boste vztrajali vse do sredine meseca, kasneje pa boste naredili odločne korake. Ne boste si želeli ravno rokenrola, zagotovo pa občutek varnosti, čeravno si ga znate ponuditi tudi sami. Pri samskih bo pasivnosti konec, nenadoma boste hlastali za zrakom od vroče krvi, ki vam bo vrela v telesu. Težko vas bo prepričati v razumnost, saj si ne boste vzeli časa.

DEVICA 23. avgust–22. september

Kot da se boste nalašč obračali od ljubezni k delu, saj si časa zanjo ne boste pripravljeni vzeti vse do sredine maja, ko bo pomlad že na vrhuncu. Če se boste še tako trudili, bo iskanje skupnega jezika s partnerjem en sam napor, ki se ga sčasoma ne boste hoteli niti lotevati. Na večjo akcije med rjuhami lahko računate v drugi polovici meseca, ko bo Venera vstopila v radodarnega z dotiki, čutečega vztrajnega bika. Napolnila vas bo radost.

TEHTNICA 22. september–23. oktober

Treba se bo umiriti, ne bodite tako nestrpni z ljubljenimi, saj bo ves maj precej napeto. Ne boste trpeli monotonije, komunikacija bo ostra in hladna, vse skupaj bo postalo malce težavno. Vpliv planetov bo slab in dogajalo se bo, da boste na trenutke topi in neobčutljivi. Pri sveže zaljubljenih ali še samskih bosta vaša neodločnost in odlašanje ljubimce pustita na cedilu. Če ne boste preveč zavozili, vas čaka postopni napredek v ljubezenskih odnosih. Vprašajte se, kaj je za vas bistveno.

ŠKORPIJON 23. oktober–22. november

V zraku boste čutili napetost, še posebno v intimnih odnosih. Doživeli boste močne in intenzivne čustvene odzive v partnerskih zadevah, saj bosta tako Merkur in Venera z vašim znamenjem v neprijetnem odnosu. Imate priložnost, da končno pridete do svoje pravice, da se oglasite, ne glede na druge udeležence, vendar preudarno in brez manipulacije ali ljubosumja. Priložnosti za nove romantičen začetke bodo nične in vse do poletja bo tako. Ne pozabite ostati trdno na tleh.

STRELEC 22. november–21. december

Kot pravi pregovor, da na koncu dobimo, kar si zaslužimo, vas čakajo v tem mesecu zanimivosti na ljubezenskem področju. Nagrajeni boste, saj se že od začetka leta borite za dobre odnose. V prejšnjem mesecu vam je v ljubezni vse kazalo na upad, zdaj pa je čas, ko boste znova zacveteli, saj vas vesolje povsem podpira v srčnih zadevah. Vaša komunikacija bo izredno močna, odprta in vesela. Tudi domači bodo opazili spremembo in uživali v novi dinamiki.

KOZOROG 21. december–19. januar

Tokrat ne boste brezglavo silili v nemogoče, saj so vas pretekle napake izučile. Veliko pozitivnih, dobrih novic vas čaka v maju. Venera, ki bo po 14. v znamenju bika, vam prinaša več čutnosti in tudi zadovoljstvo na ljubezenskem področju. S partnerjem se bosta pogovorila o vseh stvareh, tudi o tistih, ki so bile do sedaj tabu tema. Sprejeli boste pravo odločitev in se nasmejani podali v drugo polovico meseca, ko boste za nova obetavna poznanstva dovzetni tudi samski.

VODNAR 19. januar–18. februar

Ljudje okoli vas se bodo spraševali, od kod vam takšna samozavest in marsikdo vam bo zavidal suverene nastope, zato se ne čudite, če boste tarča nesramnih govoric, ki pa jih boste z iskrenostjo vsekakor premagali. V obdobju do 15. maja vas bo ščitil tudi Mars iz znamenja dvojčka, ki pa samskim prinaša novo, prijetno osebo nasprotnega spola. Prepustite se čustvom in si dovolite biti ljubljeni. Na sporedu bo tudi nekaj nevšečnosti, povezanih z družinskimi člani.

RIBI 18. februar–20. marec

Umirite svoje misli, zazrite se vase in bodite nekoliko bolj potrpežljivi, in to do sredine maja. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije. Če boste v drugi polovici meseca iskali kakšno pomoč pri svojih bližnjih, boste bolj zadovoljni. Planeti bodo pomagali samskim, ki boste končno spoznali nekoga, ki vam bo segel globoko v srce in vas osvojil na iskren način. Tudi vezani se ne boste mogli pritoževati, saj bo več prijetnih trenutkov in bližine.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografija: Bigstock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberite tudi

Komentarji