Domov Ljubezenski horoskop: julij 2019

Ljubezenski horoskop: julij 2019

Ali vroče poletje obeta tudi vroče razmerje? Vse piše v zvezdah ...

OVEN 20. marec–19. april

Prvi del julija bo miren, vendar vas to sploh ne bo motilo. Doslej ste imeli precej pestro obdobje in nekaj brezbrižnosti vam bo prijalo. Dobro izkoristite svoj prosti čas in se posvetite tistim ljudem, za katere pozimi in spomladi niste našli časa. Na področju romantike in ljubezni bo za samske tempo precej počasen, ob koncu meseca pa se vam obetajo velike spremembe. Odprite oči, kajti zveze, ki jih boste začeli v tem obdobju, so lahko uspešne. Koliko zabave vas čaka, bo odvisno le od vas.

BIK 19. april–20. maj

Tisti, ki ste samski, boste v družbi v središču pozornosti. Osvajanje vam bo šlo dobro od rok in ne boste zadržani kot običajno. Vezani boste po dolgem času pokazali svoja globoka čustva in romantično vzdušje vaju bo ponovno zbližalo. Svojo ljubezensko zvezo bosta dodatno utrdila, tudi sami se boste bolj prepustili. Bolj se boste učili sprejemati kompromise, vajine skrbi pa se bodo razblinile. Dopust, klepet in sprehodi v naravi vam bodo prinesli veliko zadovoljstva in zaupanja.

DVOJČKA 20. maj–21. junij

V partnerstvu bo veliko harmonije, vpliv Marsa bo ves julij izjemen, zato si s prijetnimi izleti ali dinamičnim dopustom popestrita proste dni. Bolj boste tudi prisluhnili željam partnerja in jih poskušali uresničili, tako boste zvezo še dodatno poglobili in utrdili. Samski se boste veliko spogledovali z dvema hkrati in prav lahko se vam zgodi, da se bo prijateljstvo razvilo v resno zvezo. Čaka vas veliko prijetnih, poskočnih in vročih noči. Uživajte!

RAK 21. junij–22.julij

Partner bo do vas iskren in pozoren ves julij in presenečali boste z neposrednostjo in romantiko. Tokrat bo poskrbel za uresničevanje zastavljenih ciljev, vse se bo postavilo na pravo mesto, vi pa boste prav cveteli, saj boste v svojem znamenju gostili sonce in romantično, čutno in navihano Venero. Samski, ki boste iskali prijateljstvo, bodite pripravljeni, saj se lahko zgodi, da boste dobili nekaj več. Vaša čustva bodo ponorela, želeli boste vroče, strastne noči in težje boste prisluhnili srcu.

LEV 22. julij–23. avgust

Samski boste na ljubezenskem področju pripravljeni na vse, zato vas čisto nič ne bo presenetilo. Sproščeni klepeti v družbi prijateljev bodo najboljša regeneracija, ki vam bo pomagala vse pozabiti. Počutili se boste odlično, saj bo Mars strastno korakal po vašem znamenju. Vezane lahko  domišljavost pripelje na rob propada. Vaš partner nima neskončnega potrpljenja, zato se bo zamislil nad vajinim odnosom. Bolj boste morali paziti, da ne storite stvari, ki jih boste pozneje obžalovali.

DEVICA 23. avgust–22. september

Ste zelo realna, praktična in karizmatična oseba. Pred vami je julij, ki prinaša novosti in zadovoljstva, tudi veliko strasti in celo množico pozitivnih čustev. Prav tako bo na plan prišla vaša kreativnost, ki jo vsekakor vnesite tudi v ljubezensko življenje. Družinskemu življenju in krepitvi partnerskega odnosa boste posvetili veliko več časa kot do sedaj. Za samske pa nasvet – začnite se zabavati, smejte se in se veselite, skratka odprite srce življenju, ljubezni, dogodivščinam in sreči.

TEHTNICA 22. september–23. oktober

V vaš ljubezenski vsakdanjik se bo prikradlo nekaj več zabave, marsikdaj zgolj kot drobne geste ali posebni namigi, katerih pomen bo znan samo vama. Še posebno dobro boste lahko izkoristili dopust. Vpliv Marsa bo ves julij na vaši strani, tako bodo tudi noči strastne, v glavi pa bo odzvanjala želja po zabavi in ekstazi. Samski boste polni skušnjav, norih misli in pregrešnih želja. Ljubezenske rane iz preteklosti se bodo zacelile, prav hiteli pa ne boste spet v resno zvezo.

ŠKORPIJON 23. oktober–22. november

Na čustvenem področju boste izjemno dovzetni za ljudi, tako vezani kot samski, ki bodo v fazi večjih sprememb in bodo vplivali na vašo željo, da bi jim pomagali. Žal se bo najpogosteje izkazalo, da niso vredni vaše skrbi in nege, a ko boste to uvideli, bo večinoma že prepozno. Še posebno rojeni v prvi dekadi boste igrali vlogo žrtve in boste bolj nagnjeni k objokovanju svoje usode kot h konkretnim dejanjem. Krepite telo in samozavest, tudi julij bo minil.

STRELEC 22. november–21. december

Življenje v paru bo v juliju pestro, saj se bo nenehno nekaj dogajalo, zato pazite, da se s partnerjem ne bosta odtujila. Vzemita si čas le zase in si privoščita več romantičnih zmenkov v dvoje, tako kot takrat, ko je bila vajina ljubezen še vroča. Za samske pa velja, da boste imeli veliko priložnosti za spoznavanje novih obrazov, med katerimi bi prav lahko bila tudi vaša velika ljubezen. A vse ne bo šlo tako hitro, kot boste morda želeli, naj se vam ne mudi, saj boste tako bolje ocenili osebo.

KOZOROG 21. december–19. januar

Že v začetku julija boste kar žareli, zato boste tudi pritegnili veliko radovednih pogledov. Ali se med njimi skriva tudi oseba, ki jo iščete, pa boste morali presoditi sami. Vseeno pa si dajte duška in uživajte v spoznavanju novih ljudi, kaj hitro lahko pride tudi tisti pravi ali prava. Tiste v zvezah čaka polno izzivov, ki se bodo povečini končali srečno, sploh če je vaša zveza trdna. Pazljivi bodite predvsem vsi, rojeni v prvi dekadi, ko se lahko manjši nesporazumi končajo z velikim prepirom.

VODNAR 19. januar–18. februar

Čeprav se bo zdelo, da je vaše družabno življenje na vrhuncu, bo bolj malo kandidatov za romanco ali resno zvezo. Nič se ne obremenjujte, saj je za najboljše stvari vedno potreben čas. Tega boste imeli proti koncu julija veliko, pa še zvezde bodo ugodne, tako da lahko takrat spoznate pravo osebo zase. Četudi v resnih zvezah ni vse, kot je treba, bo ugoden čas za debate in reševanje starih zadev. Za to pa bo seveda treba nekaj več domišljije in smisla za komunikacijo, da boste spet našli pravo pot.

RIBI 18. februar–20. marec

V juniju se boste ribe znale postaviti zase. Pričakovali boste, da bodo vaše želje uslišane, če pa vaš partner zanje ne bo imel posluha, boste začeli nanj gledati z drugimi očmi. To bo dobro za vašo samozavest in vitalnost. Ne zapravljajte svojega časa za bivše in svojo energijo usmerite v novo srečo. Pazite pa, da se ne prenaglite pri novih simpatijah. Obstajajo možnosti za poletno romanco, vi pa potrebujete nekoga, na kogar se boste lahko oprli in mu povedali, kaj vas zares tare.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografija: Bigstock

Preberite tudi

Komentarji