Domov Ljubezenski horoskop: april 2019

Ljubezenski horoskop: april 2019

Na vidiku so nove velike ljubezni, a tudi prepiri in seksi trenutki med rjuhami. Kaj se obeta vam?

OVEN 20. marec–19. april

Dogajanj na vseh področjih ne bo manjkalo, dolgčas vam zagotovo ne bo. Vezani boste preživeli dokaj miren april, v ospredju bo zastavljanje skupnih ciljev. Ne boste se strinjali s čisto vsem, kar bo predlagal vaš partner, a mu ne boste prevroče oporekali. Ker se boste počutili varno, boste bolj dojemljivi za njegove potrebe in želje. Samski boste več časa posvetili razmišljanju o tem, da bi se še malce samsko zabavali. Očitno še ne bo vaš čas za stalno zvezo.

BIK 19. april–20. maj

Večkrat se boste znašli v družbi, ki je ne boste pričakovali, vendar se boste vživeli in imeli izjemno dobro. Prihajajoče obdobje bo za partnerstva izjemno dobro, ustaljeno, ljubeče in romantično. Dobro se boste počutili ob ljudeh, ki jih poznate. Napetosti preteklih mesecev bodo minile, veliko bo spodbude in podpore s strani ljubljenih. Da 20. aprila boste samski pogosto opaženi s strani nasprotnega spola. V srečanja boste vložili nekaj več energije, saj vas planetarne energije podpirajo.

DVOJČKA 20. maj–21. junij

Poskušali boste ustvariti vtis, da je v vaši zvezi vse v redu, čeprav imate težavno obdobje. Vsekakor bi bilo dobro, da pokažete več nežnosti, da si pridobite partnerjevo zaupanje. Privlačili vas bodo ljudje, ki izhajajo iz drugačnega okolja, in nov položaj vam bo všeč, partnerju pa ne tako zelo. Nelagodno bo še vse do 20. april. Ko pa bosta Merkur in Venera vstopila v znamenje ovna, se bodo oblaki razjasnili. Malenkosti boste zgladili, bolj boste zavzeti za nočne vragolije in erotiko.

RAK 21. junij–22.julij

Do partnerja boste skrbni in ljubeči, vaša močna čustva pa lahko prinesejo sumničavost, ker z druge strani ne bo tako močnih odzivov. Naj vas ne zavede zadržanost, to bo le začasna zadeva, vaša posesivnost pa lahko partnerja zaduši. Po 20. aprilu ne boste pretirano družabni – tako samski kot vezani, s strani drugih pa boste deležni mešanih občutkov in energij. Molk in sprenevedanje vam dolgoročno lahko precej škodita, zato se bo treba pogovoriti. Samski, pozabite že svojo preteklost!

LEV 22. julij–23. avgust

Bližnji ne znajo brati vaših misli, zato razmislite o tem, če morda ne pričakujete preveč. V partnerstvu bo precej pestro vse do 20. aprila, saj imajo planeti napet odnos na vaše znamenje, zato pogovore o težavah raje preložite za kasneje. Samski se boste zbližali z osebo, ki bo skrivnostna, zato bo prisotno sanjarjenje in skrivno hrepenenje. Vez med vama bodo vzdrževali pogovori o vsakdanjih stvareh, o intimnih pa bosta molčala. Nekaj kratkih stikov bo tudi s starši in domačimi.

DEVICA 23. avgust–22. september

Kljub slabim aspektom se vam bo izšlo, saj ste zelo vztrajni. Ženske v vaši bližini vam bodo vsake toliko podtaknile kakšen prepir, vendar se ne smete zapletati. Če vas bo poskušal partner omejevati, ne boste imeli potrpljenja tako kot pretekle tedne. Za samske bo nastopil čas, ko boste spoznavali nove, zanimive osebe, vendar se za neko resno srečevanje še ne boste odločili. Nič ne boste zamudili, osredotočili se boste nase in na svoje občutke, kar je tudi prav.

TEHTNICA 22. september–23. oktober

Težko boste nadzorovali sebe in okolico, saj bo precej planetarnih pozicij slabo delovalo na vaše znamenje. Izbruhe in nevihte v partnerstvu bosta podkrepila Pluton iz kozoroga in Sonce iz ovna. Malce v pomoč vam bo Mars iz dvojčkov, tako da bosta duhovitost in energetsko dovajanje prinesla akcijo in gibanje, s tem pa manj stresa. Koketiranje bo malce zamrlo tako pri poročenih, vezanih kot samskih, za vse skupaj pa boste krivili druge, čeprav se dobro zavedate, da ni ravno tako.

ŠKORPIJON 23. oktober–22. november

Partnerstvo bo aprila predstavljalo poglavitno polje pozornosti. Na začetku bolj kot dvom, kasneje pa bo neprimerno več težav. Potrpežljivosti bo v drugi polovici meseca manj, veliko boste hoteli, a manj dobili, kar bo prineslo še ljubosumje. V skladu s škorpijonovo energijo boste nepopustljivi in razdražljivi ter se preprosto ne boste znali sporazumevati. Sposobni ste narediti vse, ko se za to odločite, zato nehajte trmoglaviti. Odvečno energijo spravite v gibanje – lahko med rjuhami, na vrtu ali kjerkoli drugje.

STRELEC 22. november–21. december

Zanimivo obdobje vas čaka, partnerstvo bo zaživelo in več bo prijetnih dogodkov, druženja in mesenih užitkov. Sodelovanje s partnerjem bo prineslo tudi mir v širšem družinskem krogu. Mars bo sicer malce ponagajal, saj bo delal napet aspekt iz dvojčkov, vendar boste na humoren način sproti reševali zagate. Samski boste navezali nekaj novih stikov in opazili, da se mlajše osebe precej zanimajo za vas. To vam bo bližje, kot ste mislili, stke se lahko zanimiva vez, ki bo obetala.

KOZOROG 21. december–19. januar

Nevezani kozorogi boste spoznali nekoga, ki vas bo očaral že s prvim stikom. Dober vpliv Venere iz rib bo v vas vzbudil nežnost, čustvene premike, zato se boste na dogajanje odzvali izrazito čustveno, kar za vas ni značilno. Pri vezanih se obeta razčiščevanje, pomoč Merkurja prinaša nekaj več dobre volje, da se bosta lažje pogovorila, kaj vaju ločuje. Najbolj boste na udaru tisti, ki ste rojeni v drugi dekadi, saj boste v svoji zvezi mrzlično iskali nekaj, kar bi pomagalo, da bi spet oživela.

VODNAR 19. januar–18. februar

Aprila bo v vaši zvezi precej živahno, nasprotja se bodo zgladila, skupaj se bosta zabavala in vpliv Marsa iz dvojčkov bo zelo poživljajoč tudi za vaše erotično življenje. Pri samskih se obeta veliko novih znanstev, ki bodo sicer bolj površinska, vendar drugega ne boste niti želeli. Čeprav boste čutili potrebo po ljubezni, je ne boste sposobni dajati. Zlasti starejši boste naravnost povedali svoje mnenje, kar je sicer lepa lastnost, vendar vas nasprotna stran ne bo dobro razumela.

RIBI 18. februar–20. marec

V partnerstvu bo vel dober veter in če ga ne boste izigravali zaradi napetega aspekta Marsa iz dvojčkov, bo partner umirjeno zajemal sapo. Veliko časa si bosta vzela zase in počela stvari, ki ste jih zadnje tedne zapostavljali. V odnosih s prijatelji pa boste precej napeti in jih boste na vsak način hoteli popravljati. Samski boste občudovali nekoga, za kogar bo že na daleč jasno, da vas ne vidi in se ne zmeni za vas, zato nehajte uživati v lastnem trpljenju. Pogovor z osebo, ki ji zaupate, vam bo precej koristil.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografija: Bigstock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberite tudi

Komentarji