Domov Ljubezenski horoskop – Avgust 2019

Ljubezenski horoskop – Avgust 2019

Bodo vroči poletni dnevi prebudili tudi vročo romanco? Ali pa se bo razdrla dolgoletna zveza?

OVEN 20. marec–19. april

Za tiste, ki se imate radi ali se razumete, je dovolj, če rečemo, da boste zadovoljni, saj so zvezdni vplivi na vaši strani. Vaša čustva bodo na visoki ravni, vi jih boste dajali partnerju, partner jih bo dajal vam in zelo boste zadovoljni in zaljubljeni, vpliv Venere bo zelo močan. Če greste na dopust, potem si izberite obdobje, ki si ga bo partner zapolnil po romantiki, lepem obnašanju in ljubezenski idili. Tudi samskim bo še kako vroče.

BIK 19. april–20. maj

Trenuten fokus na delo avtomatsko vpliva na vaš libido, počutite se nemočne. Ne spuščajte se v kontakte, ki vibrirajo s pretirano pristnostjo. Vse, kar ima pridih seksualnosti v sebi, pa tudi če je to samo pogovor ali pogled, v vas ustvarja čuden občutek nemoči. Vaš partner je trenutno samo objekt, preko katerega izpolnjujete svoje norosti. Ne boste govorili o ljubezni, ne o tem, da imate partnerja radi. To je zato, ker v obdobju do 22. avgusta ne boste preveč romantični.

DVOJČKA 20. maj–21. junij

Nebeška boginja ljubezni Venera bo ob vas, tako da boste ta mesec poleg Sončeve svetlobe prejemali tudi čustveno, zato ni razloga, da vas skrbi glede čustvenega avgusta. Če imate priložnost, da s partnerjem obiščete obmorske predele, se bosta imela čudovito, dopust pa si boste zapomnili po idilični slogi, brez pričkanj in konfliktov. Samski imate priložnosti, samo realizirajte jih. Če ne bo sreče, potem odidite ven, se veselite in več koketirajte.

RAK 21. junij–22.julij

Samski boste žareli z erotiko. Mnogi vam bodo to tudi povedali, vendar vi imate raje tiste, ki manj govorijo, tiste, katerih telo, pogledi in gibi govorijo več. Že v začetku avgusta lahko pričakujte direkten 'napad' osebe nasprotnega spola, zasula vas bo s predlogi, ki vas bodo šokirali. Če ste v stabilni zvezi, bo ta trajala. Povsem ste zadovoljni z zunanjim videzom, ki je sorazmeren notranji lepoti. Seksapila vam ne bo manjkalo, nadvse imate radi, kadar je v ravnovesju s karizmo.

LEV 22. julij–23. avgust

Planeti so se združili v vašem znamenju – Sonce, Venera in Mars, usklajenost med njimi prinaša usklajenost mnogim znamenjem v avgustu, vam pa pravo veselico. Sedaj ste vi prišli na vrsto in strastno in zabavno preživite to obdobje. Ljubljena oseba vas bo še bolj očarala – tudi zaradi vašega prijetnega šarma in duhovitosti. Pri samskih bodo noči še kako pravi čas za lov. Osebe, ki jih spoznate in s katerimi se pogovarjate, vam bodo odgovarjale. Nihče ne bo neprijeten do vas in vi boste prijeten sogovornik.

DEVICA 23. avgust–22. september

Radi bi zapeljali nekoga, vendar bo še nekaj časa tema, vsaj dokler do Jupiter deloval v znamenju strelca. Zapustili ste tudi svoj videz, saj vas moti pozornost zaradi zunanje lepote. Želite si, da vas opazijo zaradi vašega intelekta, saj se lahko pogovarjate o mnogočem. Trenutno kljubujete vsemu in čakate, da primerna oseba pride mimo in naleti na vas. Vezani, čas bo, da se začnete igrati, uporabljajte razne vloge, da bo bolj čarobno in seksi, postanite vroča zapeljivka.

TEHTNICA 22. september–23. oktober

Glede ljubezni bo vse šlo tako, kot mora iti. Neka oseba, ki je blizu vašemu partnerju (prijatelj, poslovni sodelavec …), bi na nek način lahko začela zanimati vašega partnerja. Brez strahu, zvezdni vplivi so na vaši strani, vse boste speljali tako, kot boste želeli. Za samske je poletno obdobje krasno za pričetek novega razmerja ali vsaj za spoznavanje zanimivih oseb. Avgust se vam bo zavajajoče nasmehnil.

ŠKORPIJON 23. oktober–22. november

Večje konflikte, ki vas čakajo vse do 22. avgusta, lahko rešite samo ne en način, in to je odprta komunikacija s partnerjem. Brez laži in prikrivanja težav. Nič ne boste naredili, če boste kakršno koli težavo potisnili pod preprogo in čakali, da mine sama od sebe. Veliko boste pod stresom, ki ga generirata Venera in Mars iz leva in vsakodnevno življenje bo zaradi tega trpelo. Samskim se lahko zgodi, da se zaljubite, saj boste zelo sugestibilni in mamljivi, vendar vas bo hitro minilo.

STRELEC 22. november–21. december

Uživali boste v partnerjevi pozornosti in partner v vaši, vse bo teklo gladko. Venera in Mars sta v levu, kar lahko malo zamegli odnose, zato bodite pozorni pri komunikaciji, da ne bi bilo kasneje očitkov zaradi napačnih besed. Če pridete v situacijo, ko se ne boste strinjali s partnerjem, saj se bo Merkur gostil v levu po 11. avgustu, raje zamolčite kaj, samo zaradi miru v hiši. Samskim se smehljajo nove priložnosti, zato dobro reagirajte nanje.

KOZOROG 21. december–19. januar

Nič kaj prijeten mesec ni pred vami. Nekaj napetosti bo med partnerjema že v začetku avgusta in lahko traja vse do 22. Kot vihar bo odpihnjen vaš optimizem in tudi svež pogled na prihodnost. Zaljubljenci boste naenkrat postali manj zavezani odnosu, še težje pa se lahko imate tisti, ki ste že dolgo časa skupaj. Konec meseca bo zanihalo ravnotežje med delom in zasebnostjo, kar bo vplivalo tudi na odnos s partnerjem. Nekoliko se boste sprostili in začeli zahajati v družbo.

VODNAR 19. januar–18. februar

Resnično boste morali preveriti, kako privlačni ste, a če ste samski, se ne boste pustili hitro ujeti, ker ne boste imeli občutka, da je vse jasno. Ljubezensko življenje bo zapadlo v manjšo krizo, iz katere boste s pomočjo spolne privlačnosti, ki jo boste čutili do partnerja, izplavali. Iščejo se lahko tudi ljudje, ki so dalj časa v zvezi, zagotovo pa bo vsak našel nekaj šele po 14. septembru. Priznati boste morali, da nimate vedno odgovora na vse, Jupiter pa vam bo vse skupaj malo olajšal.

RIBI 18. februar–20. marec

Ne računajte na to, da boste v ljubezni kaj lažje zadihali, zvezdni vplivi bodo vse do pozn jeseni slabi. Za vsako stvar se boste morali zelo potruditi in sčasoma vam bo tega zadosti. Čeprav ni v vaši naravi, lahko prenehate biti potrpežljivi, ko je treba, in naredite tako bliskovit rez, da nikomur ne bo nič jasno. Če se boste še tako trudili, bo iskanje skupnega jezika s partnerjem en sam napor. Tudi samskim se ne obeta nič kaj zanimivo ljubezensko življenje, sanjavost lahko vse skupaj še poslabša.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatičteodora.si

Fotografija: Bigstock

Komentarji