Domov Kakšni moški vas privlačijo in kaj to pomeni?

Kakšni moški vas privlačijo in kaj to pomeni?

Vas bolj privlačijo skrivnostneži, humoristi ali prepovedani sadeži (beri: poročeni)? Preverjamo, zakaj se nam ob določenem tipu moškega vedno šibijo kolena.

Poročeni moški

Vas mika moški s poročnim prstanom na roki? Niste edini. Ameriški raziskovalci so odkrili, da so vezani moški ženskam bolj zanimivi. To je približno tako, kot če si želite tisto krasno torbico, ki jo ima vaša prijateljica – če se je neka ženska poročila z moškim, potem je to za druge ženske znak, da je dober partner in ljubimec.

Skrivnostni moški

Ah, brezčasna privlačnost gospoda Darcyja … Kanadska študija je odkrila, da so ženskam najbolj privlačni moški, ki so uspešni in mogočni ter pa tisti, ki so namrgodeni in se njihovo počutje hitro spreminja. Vse to je povezano z evolucijo – če je moški ponosen, to pomeni, da ima status v družbi, zato lahko poskrbi za svojo družino.

Moški s kratko brado

Avstralski raziskovalci so odkrili, da imajo ženske raje moške s komaj zaznavno brado kot pa tiste, ki so gladko obriti ali imajo daljše brade. Teorija za tem pravi, da je rahlo kosmat moški spolno dozorel, ampak ne daje občutka agresivnosti, kot se morda zdi pri močno bradatih Bedancih.

Smešni moški

Ameriški raziskovalci so v neki študiji odkrili razlog, zakaj nekatere ženske omedlevajo pred smešnimi moškimi. Gre za to, da ženske humor enačijo z inteligenco in iskrenostjo. Ampak še preden začnete pokati vice na zmenku, morate vedeti: moški imajo raje ženske, ki se smejijo njihovim šalam, kot pa ženske, ki pripovedujejo šale.

 

Preberite tudi

Komentarji