Domov Kako odprti smo glede seksa v 2019? | Nagradna anketa

Kako odprti smo glede seksa v 2019? | Nagradna anketa

Iz leta v leto opazno padajo tabuji, ljudje se ne sramujemo več priznati fetišev svojim intimnim partnerjem, kar naše spolno življenje posledično precej popestri.

Sodeluj v vse-slovenski raziskavi in izpolni nagradno anketo KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2019!

Močno narašča tudi trend iskanja spolnega partnerja preko različnih spletnih aplikacij. Je to posledica pomanjkanja časa, udobnejši način, možnost v krajšem času doseči več potencialnih partnerjev …?
Spletni portal Urgenca.com se lahko pohvali že s preko 112.000 registriranimi člani. Kar 70 % teh spletno stran obišče preko mobilnih naprav. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo poskrbi vrhunsko razvita aplikacija.
Raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto nakaže gibanje trendov v spolnosti. Nekateri so izredno presenetljivi in dokazujejo, da se Slovenci precej odpiramo, ko beseda steče o spolnosti.
Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo 'klasiki' ali imamo radi tudi v troje? Kako je z varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim 'vdajo', in obratno?
Vsekakor izredno zanimiva, pikantna vprašanja ter posledično takšni tudi odgovori. 'Vroče' vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE 'KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2019'!

POZOR: Med nagradno anketo se skrivajo vroči prizori! Zaradi nevarnosti vzburjenja vam izpolnjevanje priporočamo v spremstvu privlačne osebe.

Komentarji