Domov 3 NAJ ženske seks fantazije

3 NAJ ženske seks fantazije

Kljub temu, da o tem ne govorimo, večina sanja o enakih stvareh. Predstavljamo 3 najbolj pogoste ženske seks fantazije ...

Seks na nenavadnem mestu

Gre za fantazijo, ki je popolnoma uresničljiva, dokler sta se partnerja pripravljena pogajati o kraju 'zločina' (dejansko gre le za prekršek) - seveda v primeru, da nimata istih idej, kje te sanje uresničiti. Najpogostejša je ta fantazija pri ženskah, ki so v dolgotrajnih razmerjih. To je povsem običajno, saj v takšnih zvezah karkoli novega vzpodbudi nastanek dopamina, s čimer se občutki užitka in vzburjenosti povečajo.

Če želite fantazijo preizkusiti tudi v realnosti, predlagamo, da se s partnerjem o tem pogovorite še preden se boste sredi parka znašli z roko v njegovih hlačah. Izberite nevtralen čas in prostor (zagotovo ne v spalnici) in bodite pripravljeni tudi na možnost, da mu ideja sprva ne bo pri srcu. Kot smo že povedali – bodite pripravljeni na kompromise. Če se mu bo ideja o seksu v avtomobilu ali v zakotni ulici zdela preveč radikalna, bo morda lažje sprejel na primer seks v nekoliko zakritem kotičku vajinega vrta ali na balkonu.

Dominacija

Ne, ne gre za vpliv petdesetih odtenkov. Ženska očaranost nad BDSM se je začela že veliko pred popularnostjo očarljivega Christiana in njegove podrejene Anastasie, vendar zaradi knjig in filma mnoge ženske zdaj to lažje priznajo in o tem govorijo. Pravzaprav je fantazija o dominiranosti zelo smiselna. Dandanes so naša življenja tako (pre)nasičena z vsemi obveznostmi, da se ideja o popolni prepustitvi nekomu drugemu, lahko zdi prav mamljiva. Ko gre za nekoga, ki ve, kako to moč nad vami uporabiti, pa tudi zelo erotična.

Kot tudi seks na javnem mestu, BDSM ni za vse. Vprašajte partnerja, če bi bil pripravljen v vajine igrice vključiti na primer poredne pogovore ali pa uporabo lisic, s katerimi bi vas priklenil na posteljo. Če pokaže zanimanje, mu podrobneje razkrijte, kaj vaše fantazije vključujejo, in nato skupaj ugotovita, kaj bi ustrezalo obema. Še preden začneta, ne pozabita določiti 'varne besede', ki jo lahko izgovorita, če bi vama bilo v katerem koli trenutku neprijetno in bi želela z eksperimentiranjem zaključiti.

Seks z neznancem

Tudi če ste že leta v resnem razmerju in ste popolnoma zvesti, ni nič nenavadnega, če si nekje v podzavesti želite sprememb. Ljudje smo sicer programirani za monogamijo, a to še ne pomeni, da je z vami nekaj narobe, če si zaželite nekaj ali nekoga drugega.

Seveda vam odsvetujemo, da se dejansko spustite v avanturo z neznancem oziroma nekom, ki ni vaš partner, lahko pa kljub temu zadovoljite svojo potrebo po raznolikosti. Predlagajte mu igranje vlog – dobita se v baru, on pa naj se pretvarja, da je neznanec, in vas zapelje. Ali pa popestrita posteljno zabavo z lasuljami, uniformami oziroma kakšnim erotičnim pripomočkom. Že to bi moralo zadostovati, da bi začutili vznemirjenost ob nečem novem.

Fotografija: Depositphotos

Preberite tudi

Komentarji