Domov Nespresso končno v Sloveniji

Nespresso končno v Sloveniji

Slovenski ljubitelji kave lahko priljubljeno, globalno priznano znamko kave zdaj poiščejo tudi v domačem okolju.

Nespresso, poznan po kakovosti in pristnem doživetju za vse kavne navdušence, je uradno predstavil svojo spletno prodajalno, kmalu pa sledi še otvoritev prve trgovine Nespresso v Ljubljani.

Blagovna znamka je trenutno prisotna v 76 državah z več kot 700 butiki po vsem svetu, kjer ponuja več kot 30 različnih mešanic kave.

Znani slovenski ljubitelji kave, kot so modna blogerka Ajda Sitar, maneken Gašper Tratnik in Nina Štefe, ki jim čas za kavo predstavlja najbolj dragocene minute dneva, že preizkušajo svoje najljubše okuse kave Nespresso. Svoje končne izbire bodo predstavili na otvoritvi trgovine Nespresso  v novembru.

Nespresso  z zagotavljanjem svoje premium kave stremi k edinstvenosti in odličnosti v vsaki posamezni skodelici. Kombinacija pravega kavnega aparata Nespresso  in aluminijeve kapsule Nespresso  omogoča zagotavljanje vrhunske kakovosti v vsakem trenutku. Širitev znamke Nespresso  v Slovenijo bo tako prinesla številne priložnosti in ljubiteljem kave omogočila povsem nov način pitja kave.

Zgodba Nespressa  se je začela s preprosto idejo – to je, da bi vsakemu posamezniku ponudila popolno skodelico espresso kave. Vse od svojega začetka leta 1986 je Nespresso  nenehno preoblikoval in korenito spremenjal način pitja kave. Z najvišjo kakovostjo kave in edinstveno izkušnjo jim je uspelo povsem preoblikovati kulturo pitja kave. Viri kave Nespresso so skrbno izbrana zrna najboljše zelene kave iz najboljših območjih kavovca na svetu.

Obiščite spletno stran in trgovino na www.nespresso.si

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji