Prehrana

Trik za pico z najboljšo skorjo

Ste razočarani, ker vaša pica ni nikoli tako hrustljava, kot tista v piceriji? Tudi vaša lahko ima slastno zapečeno dno in mehke robove, če uporabite...

12. Marec 2018

Specialitete iz ostankov hrane

Kdo bi rekel, da so jedi iz ostankov lahko tako okusne? Preizkusite naše predloge in ustvarite popolnoma nove specialitete.

3. Marec 2018

7 mitov o vinu

Nekateri mu pišejo slavospeve, drugi vidijo le slabosti. Kaj pa je prava resnica izza vseh predsodkov o vinu? Znanstvene raziskave so dale odgovore tudi...

15. Februar 2018

Preprosti triki za popolne krofe

Vam krofi nikoli ne uspejo, kot bi si želeli? Z našimi triki lahko tudi doma spečete popolne krofe, ki so enako čudoviti kot so okusni.

9. Februar 2018

Nebesno mehki flancati

Krofi niso edini ocvrti posladki, ki v pustnem času dišijo iz naših kuhinj. Naj se vam stopijo v ustih ti domači, nebesno mehki flancati.

8. Februar 2018

Slasten pust brez mastnih ust

Z namenom, da bi pri vas, ko kuhate in cvrete, vse potekalo kot po maslu, le z manj maščob, so pri Palomi razvili posebne papirnate brisače Paloma Pro...

5. Februar 2018

Višnjeva torta brez glutena

Tudi bolniki s celiakijo ali preobčutljivostjo na gluten lahko uživajo v sladicah, ta hitra višnjeva torta pa bo navdušila tudi tiste brez alergij!

2. Februar 2018