Domov Dogodki Ostali dogodki Na Bledu se je zbralo 100 žensk, ki si upajo uspeti

Na Bledu se je zbralo 100 žensk, ki si upajo uspeti

V soboto, 21. maja, se je v Grand Hotel Toplice odvijal enodnevni seminar 'Ženska, upaj si uspeti', na katerem se je zbralo 100 žensk z namenom, da naredijo svoj osebni in finančni preboj.

Na dogodku, v katerem je svoje bogato znanje s področja osebnoste rasti, ki je podlaga za celostni poslovni uspeh, predajala organizatorka dr. Špelca Morojna, Poslovna Boginja, so poleg nje predavale tudi Iza Login iz Outfit 7, najbogatejša Slovenka in 'mama govorečega mačka Toma', Savina Atai, mednarodna mojstica joge obraza, in Dragica Korenjak, svetovalka za razvoj prodajnih mrež na trgu JV Evrope. Prav vsaka izmed njih je z udeleženkami delila tudi svojo zgodbo o vzponih in padcih, ki so jih doživele.

"Odziv udeleženk je fantastičen. Slovenija premore izjemne ženske, ki smo na dogodku Ženska, upaj si uspeti stopile skupaj, si pokazale, da si lahko druga drugi privoščimo uspeh, pokazale smo, da nam ni treba 'uvažati' velikih imen, ker je domače zares vrhunsko. Lahko pa izvažamo in to tudi uspešno počnemo.

Ko sem pričela kreirati dogodek Ženska, upaj si uspeti, je bil moj osnovni namen premakniti miselnost v Sloveniji. Želela sem si, da bi Slovenke kreirale odlične finance, cenile druga drugo in se podpirale v tem, da smo uspešne. Da bi naredila dogodek z USPEŠNIMI SLOVENKAMI namesto da cenimo na odrih samo tujce. Na začetku sem razmišljala o tem, ali bi na oder postavila kakšno zveneče tuje ime, a sem vesela, da sem se odločila za fantastični izbor 'domačega'. Vem, to je pionirsko delo in to ni nikdar enostavno. Zato potrebujem vašo podporo, podporo vseh, ki ste ZA, da se Slovenke in Slovenci med seboj podpremo in si PRIVOŠČIMO uspeh in se drug od drugega učimo," je v izjavi zapisala dr. Špelca Morojna.

Nekaj vtisov udeleženk

"Včerajšnji dan je bil moj nepozaben! Polna sem danes lepih vtisov, kot da je moj postweddingday. In z vami želim podeliti ta AHA efekt! Zaradi izjemnega predavanja Ženska, upaj si uspeti na Bledu zopet živim! Špelca Morojna je s svojimi odličnimi predavateljicami Izo Login, Dragico Korenjak in Savino Atai dokazala, da so vse izjemne ženske in poslovne boginje! In vse predavateljice so poudarjale, da lahko vsak naredi spremembo v sebi! In vse so živ dokaz za to! Pa še Zvezdana Mlakar je bila z nami! Res čudovito!" (Lili K.)

"Tekle so solze, bilo je smeha, energije pa waw...100 žensk na kupu...uf, lahko pa povem moj današnji AHA moment... Večkrat sem že slišala, s komer se družiš to postajaš in res sem ponosna da se družim s tako velikimi ženskami ki s svojo srčnostjo svojo predanostjo in svojim delom spreminjajo miselnost in nas učijo tudi s svojim zgledom in predanostjo, kako posebne, močne in edinstvene smo ženske in kako preprosto je, ko se odločiš, ko stopiš iz cone udobja. Ni treba biti super ženska..bodi samo ženska in sledi sebi... Špelca Morojna, hvala ti ker delaš vse to, ker spreminjaš miselnost in ker orješ ledino, predvsem pa ker srčno verjameš v vsakega posameznika in vsako še tako ranjeno ali izgorelo žensko!" (Jana M.)

"To je bil eden najboljših seminarjev, ki sem jih do zdaj obiskala. Najbolj všeč mi je bilo to, da ste govorile le domače predavateljice, ki ste pustile izjemen vtis in nam dale veliko dela na sebi. Hvala vam…" (Olga B.)

"Moje najboljše izobraževanje doslej! Bilo je bolje kot da bi šla na najlepši konec sveta na potovanje! Hvala." (Lili K.)

"Bravo!!! Srčne predavateljice, ... S tako podporo je res vse mogoče, kreirati s srcem, ja to je prava stvar! Grem v akcijo!" (Andreja B.)

"Čudovito nepozabno in srčno je bilo. Toliko aha momentov, ki so mi odprli povsem nove dimenzije. Najlepša hvala vsem."  (Nataša F.)

"Res ste super ekipa močnih, čustvenih in poslovno uspešnih boginj / žensk in zelo hvaležna sem, da sem lahko bila del tega. Hvala vam za vse, kar ste nam dale. Jaz že pridno treniram." (Tamara F.)

Več o dogodku na: poslovnaboginja.com

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji