Domov Mi2 nocoj na svetlobnih oglasnih mestih

Mi2 nocoj na svetlobnih oglasnih mestih

Nocoj lahko slušalke, prek katerih navadno z glasbo odplešete iz mesta domov, pozabite doma. Kljub vsemu bo glasba, in to dobra, vaš spremljevalec.

Ne, ne sanjate o prihodnosti. Prihodnost je tukaj in zdaj.

Hoj, postoj in ne hiti naprej! Nocoj ob 20. uri bomo zaigrali naš futuristični koncert, ki ga boste lahko spremljali na vaših mobilnih napravah, pa tudi na plakatnem mestu - če boste seveda prišli dovolj blizu! Jernej Dirnbek – Dimek, Mi2

Zvečer ob 20. uri se bo namreč istočasno v dveh mestih, v Ljubljani na postaji pri Pošti in Mariboru na postaji na Glavnem trgu odvil futuristični koncert skupine Mi2 in to kar on-line na svetlobnih oglasnih mestih 'City light'.

Koncert lahko on line spremljate tudi prek svojega telefona ali računalnika, kjerkoli boste. Banka NKBM bo poskrbela, da bo zaslon oživel in se bo glasba priljubljene skupine Mi2 raztezala po ulici.

Čakanje na avtobus, hitenje domov ali sprehod po mestu še nikoli niso bili tako glasni, zabavni in drugačni. Pridite, postanite del prihodnosti in nehote boste pristali v prvi vrsti na koncertu. In to brez vstopnice!

Ampak to še ni vse! To je samo začetek…

Fotografija: PR

Komentarji