Domov Mali junaki z Deso Muck izdali personalizirano otroško knjigo

Mali junaki z Deso Muck izdali personalizirano otroško knjigo

Desa Muck, priljubljena pisateljica otroških in mladinskih del je predstavila svojo novo knjigo za najmlajše Skrivnost Božičkove kape.

Knjiga je nastala v okviru unikatnih personaliziranih otroških knjig Mali junaki, kjer vaš otrok zaseda glavno vlogo, tako v besedilu zgodbe, kot tudi v vseh izjemnih ilustracijah. Priznana pisateljica se je pridružila ekipi ustvarjalcev knjig Mali junaki, ki združuje priznane slovenske pisce otroških zgodbic in pravljic ter izjemne slovenske ilustratorje, med katerimi so tudi Feri Lainšček, Žiga X Gombač, Marko Renko, Matjaž Dekleva, Nina Vodopivec, Uroš Hrovat, itd.


Desa Muck in Žiga X Gombač, dva od ustvarjalcev zgodb za Male junake s svojima knjigicama

Desa Muck je na dogodku v Čolnarni Park Tivoli najmlajšim prebrala svojo novo zgodbo Skrivnost Božičkove kape, otroci pa so ob tem pustili domišljiji prosto pot, ustvarjali, se igrali in postali glavni junaki omenjene božične knjige. Leon je tako postal glavni junak v svoji novi knjigi Leon in Skrivnost Božičkove kape, pa tudi Nia, Jure, Zoja in ostali.

Mali junaki so namreč unikatne personalizirane knjige, kjer ima glavno vlogo vaš otrok. Obenem pa vse knjige v zbirki Mali junaki spodbujajo to, da otroci berejo skupaj s starši in prek dialoga ob knjigi razvijajo nadaljnje razmišljanje, zato so tudi priljubljeno darilo za rojstni dan malčkov, nova zgodba pa bo zaradi praznične vsebine vsekakor odlično božično darilo za male junake.


Desa Muck pri prebiranju knjige Skrivnost Božičkove kape najmlajšim

Otroci so bitja z brezmejno domišljijo in radi nastopajo v zgodbah kot glavni junaki. S knjigico Skrivnost Božičkove kape želim otrokom za prihajajoče praznične dni predati nekaj resnično posebnega in v njih vzbuditi čut, da so edinstveni in ljubljeni. - Desa Muck

Fotografije: PR

Komentarji