Domov Dogodki Ostali dogodki Koncert Hamo & Tribute 2 Love ob izidu novega albuma

Koncert Hamo & Tribute 2 Love ob izidu novega albuma

Hamo & Tribute 2 Love 1. in 2. decembra v SiTi teatru napovedujejo čisto poseben koncert, na katerem bodo predstavili nov album Pol S!

Fantje so že dodobra ogreti in polni energije, saj je za njimi od meseca marca že skoraj štirideset razprodanih koncertov. Koncert v Siti teatru bo tako za fante prav poseben izziv. Obljubljajo poseben koncertni spektakel, ki bo vseboval fuzijo akustičnega in električnega, bluesa in rocka ter še kakšno presenečenje! Koncertno fuzijo med energičnim in sentimentalnim bo vodil karizmatični frontman Matevž Šalehar Hamo z zasedbo: Denis Horvat (Hammond, roads, klavir in kitare), Martin Janežič Buco (bobni in tolkala), Uroš Škerl Kramberger (bas) in Uroš Primožič Spretan na kitari in spremljevalnih vokalih. Igrali bodo v svoji najboljši postavi, brez treme in brezkompromisno.

Fantje imajo za seboj še posebej zanimivo in plodovito leto, saj so marca letos v SiTi teatru popolnoma razprodali vinilno različico albuma - Pol. Vsaka od vinilnih plošč je imela unikatno, ročno naslikano naslovnico in kupci so jih razgrabili.

Pred kratkim so izdali tudi sveži videospot za tretji single z novega albuma Pol S - Gospa Magister. Ta je nemudoma preplavil družabna omrežja in internetne portale. Hamo pravi, da je novi videospot 'eksperiment'. Doslej so s Tribute 2 Love snemali videospote sami, v prostoru za vaje, kot nadgradnjo glasbi. Z novim spotom pa so se priključili karavani, ki koraka po taktih socialnih omrežij. "Pa da vidimo," je bil ob predstavitvi spota radoveden Hamo. "Kdor ga bo gledal – in v njem je res veliko za videti – ga bo vsaj malo tudi poslušal."

Veliko pa bo za videti in za poslušati tudi na decembrskem koncertu v SiTi teatru. Hamo & Tribute 2 Love bodo SiTi teater napolnili s čisto energijo in eksplozijo glasbe, ki bo prav posebno doživetje. Fantje bodo z koncertom odprli vrata v praznični december in na prav poseben način obeležili izid svojega novega albuma Pol S.

Zaradi razprodanega prvega koncerta, bodo Hamo & Tribute 2 Love v SiTi teatru nastopili tudi 2. decembra ob 20. uri. Vstopnice si lahko po predprodajni ceni zagotovite na: sititeater.mojekarte.si

Fotografija: PR/Marko Alpner

Preberite tudi

Komentarji