Domov Hamo & Tribute 2 Love razprodanemu SiTi teatru predstavili novi album

Hamo & Tribute 2 Love razprodanemu SiTi teatru predstavili novi album

Na dveh razprodanih koncertih so Hamo & Tribute 2 Love množični publiki svojih oboževalcev predstavili novi album – Pol S.

Ljubezen je 1. decembra odzvanjala od sten nabito polnega SiTi teatra, ob koncu koncerta pa so se obiskovalci lahko pohvalili s hripavim Hamovim glasom, saj z glasilkami, na kar 2 uri in pol trajajočem koncertu, niso varčevali.

Fantje so vsekakor pripravili vrhunski koncert z akustičnim in električnim setom ter predstavili vse uspešnice z njihovim posebnim pečatom. Poslušalci so bili priča združenju bluesa in rocka na električnem odru, od skladbe do skladbe pa so jih Hamo & Tribute 2 Love popeljali z izkušenostjo starih odrskih mačkov. Odlično so izvedli priljubljene skladbe kot so Rožice, Pol, Dejva bit čist bliz, Gremo se igrat boga in še mnoge druge. Fantje so bili uigrani, v odlični formi in polni energije, ki je kar preskakovala med člani skupine in občinstvom.

Prav v SiTi teatru so fantje marca letos, že prvi dan, razprodali omejeno naklado vinilnega albuma Pol in temu je sledilo še skoraj štirideset razprodanih koncertov. Za njimi je letos že pestra koncertna sezona, vse izkušnje pa so s pridom uporabili na obeh koncertih, 1. in 2. decembra. Ker je bil koncert 1. decembra že kmalu razprodan, so namreč odprli tudi dodatni koncertni termin, da bi ogled omogočili kar največ svojim oboževalcem.

Oba koncerta sta bila vrhunska, Hamo & Tribute 2 Love pa so svojim oboževalcem premierno predstavili čisto sveži plošček – Pol S. Pol S je namenjen vsem ljubiteljem glasbe, ki doma nimajo gramofona in bo na voljo na vseh njihovih koncertih. Srebrne zgoščenke v čisto posebni srebrni embalaži res ne gre spregledati, plošček pa je opremljen tudi s številnimi drobnimi detajli, ki jih opazi le izkušeno oko.

Med novimi skladbami z albuma Pol S, predstavljenimi na koncertu, smo lahko slišali tudi single Gospa Magister, ki jo je skupina pred kratkim ovekovečila tudi v novem videospotu. Zelo barvit in razgiban videospot se je že priljubil oboževalcem in zakorakal tudi po družbenih omrežjih. Svoje navdušenje nad snemanjem spota in številnimi preoblekami je Hamo s pridom uporabil tudi za malo presenečenje med odmorom in predstavil čisto posebno videorecenzijo novega albuma (video spodaj), ki je do solz nasmejala celotno dvorano.

Hamo & Tribute 2 Love so čudovito izpeljali dva čisto posebna koncerta za začetek prazničnega decembra in upravičili pričakovanja tudi najbolj zahtevnih. 

Fotografije: Marko Alpner

Preberite tudi

Komentarji