Domov Dobrodelni kulinarični večer Rotaract kluba Maribor

Dobrodelni kulinarični večer Rotaract kluba Maribor

Humanitarno društvo Rotaract Club Maribor letos beleži 15. obletnico delovanja. Svečani jubilej bodo obeležili na že 8. Dobrodelni kulinarični večerji z licitacijo v soboto, 28. novembra ob 20. uri, v restavracijo Rožmarin v Mariboru.

Letos bo glavni artikel licitacije brezplačen avtobusni prevoz za 50 oseb na izbrano lokacijo v Sloveniji, ki ga podarja javno podjetje Marprom d.o.o. Da pa bodo že tradicionalno na svoj račun prišli ljubitelji vina, bo na licitaciji ponujeno vino Rose iz vinograda kralja Petra Karadjorđevića, ki ga je posebej za licitacijo Dobrodelne kulinarične večerje donirala z rotarijstvom povezana družina Ambrožič iz Maribora.

Zbrana finančna sredstva bodo namenili Centru za sluh in govor Maribor – osrednjo rehabilitacijsko edukacijsko ustanovo na področju severozahodne Slovenije, ki obravnava otroke s težavami na področju govorno jezikovne komunikacije, sluha in avtizma. Z zbranimi sredstvi bodo centru omogočili ureditev posebnega prostora namenjenega delovni terapiji in fizioterapiji – senzorno sobo.

Cena vstopnice za eno osebo znaša 25 € in zajema donacijo, večerjo ter pijačo dobrodošlice. Vstopnice je mogoče kupiti v Rožmarinu (Gosposka ulica 8 v Mariboru) vsak dan med 8. in 24. uro.

Vabljeni v soboto, 28. novembra ob 20. uri, v restavracijo Rožmarin v Mariboru!

Komentarji