background image

Delavnici v okviru Tedna vseživljenjskega učenja


V okviru Tedna vseživljenjskega učenja se lahko udeležite dveh brezplačnih delavnic - Samski: pot do kakovostnega parterstva ter Kako spremeniti svoje življenje.

Delavnica SAMSKI: POT DO KAKOVOSTNEGA PARTNERSTVA

Nihče nas ni zares učil, kako ustvariti kakovostno partnerstvo, zato smo si ustvarili sliko o tem sami iz različnih virov – od staršev, medijev, okolice, širše družbe… - in tako verjamemo še danes, da ko bomo srečali 'pravega', bomo pa srečni. In ker tako verjamemo, tako tudi živimo in rezultat je, da smo nesrečni.

Ta pot namreč ne vodi v kakovostno partnerstvo, temveč stran od njega. Če si želite izvedeti, kako stopiti na to pot in kako po njej hoditi, vabljeni na dvodnevno delavnico POT DO KAKOVOSTNEGA PARTNERSTVA.

  • Romantična ljubezen – resnica?
  • Ugajanje in igranje, da bi bili ljubljeni
  • Zmenki
  • Ohranjanje sebe v odnosu

Medsebojno spoštovanje, bližina, intimnost, razumevanje in sprejemanje drugega ter ljubezen so ključne “sestavine” kakovostnega partnerstva.

Delavnica bo potekala 19.5.2015 od 18.00 do 19.30 na JZ Cene Štupar in je brezplačna (delavnica poteka v okviru Tedna vseživljenjskega učenja).

Več

Delavnica KAKO SPREMENITI SVOJE ŽIVLJENJE

Spremeniti svoje življenje pomeni spremeniti sebe – svoja prepričanja in svoj pogled, spremeniti odnos do sebe in do življenja samega. Ko se odločiš za spremembo, je treba najprej pogledati, kaj je za spremeniti, nato pa temu slediti – korak za korakom, dan za dnem. Rastemo in spreminjamo se celo življenje.

Vsak od nas se v svojem življenju trudi po svojih najboljših močeh. In vsi se trudimo za to, da bi nam bilo lepo, da bi se dobro počutili, bili uspešni in srečni. Veliko je poti, ki jih lahko izberemo, a le ena nas pripelje na cilj.

Delavnica bo potekala 26.5.2015 od 18.00 do 19.30 v prostorih Občine Cerkno in je brezplačna (delavnica poteka v okviru Tedna vseživljenjskega učenja).

Več

Fotografija: Depositpotos

Komentarji