Naročnine

Revijo Ženski svet je najudobneje prebirati v najljubšem naslanjaču, zato priporočamo, da se nanjo naročite. Nobena številka vam ne bo ušla, gneča v trafiki bo le spomin.

Sklenite letno naročnino in prejeli boste  hranljivo učvrstitveno kremo AFRODITA'S SECRET.

SKRIVNOST OPTIMALNO NEGOVANE KOŽE

Hranljiva učvrstitvena krema z dovršeno formulacijo aktivnih sestavin iz laboratorijev Kozmetike Afrodita: bo vašo kožo bogato nahranila, dodatno navlažila ter spodbudila njeno obnovo. Krema vsebuje 100% naravno patentirano hialuronsko kislino, ki zaradi majhne molekulske mase učinkuje v globljih plasteh kože ter zmanjšuje njene fiziološke motnje kot so povešene veke, podočnjake, suho, poškodovano kožo brez čvrstosti in elastičnosti, pordelost kože, pojav gub na koži. Nudi odlično zaščito kože pred izgubo vlage, tudi v hladnejšem letnem času, ko je koža izpostavljena vetru in stresu. Krema pripomore k bolj čvrsti koži po shujševalnih terapijah ter učinkovito deluje proti suhi koži brez tonusa.

Darilo za nove naročnike podarja Kozmetika Afrodita.
Več o znamki Kozmetika Afrodita najdete na webshop.afroditacosmetics.com

Naročnina je lahko tudi čudovito darilo! Za naročilo revije nas pokličite vsak delovnik med 9. in 13. uro na 041 553 550​, pišite na narocnine@aritmijamedia.si ali izpolnite spodnji obrazec.