Domov Nagradne igre Valentinovo razvajanje za bralke Ženskega sveta

Valentinovo razvajanje za bralke Ženskega sveta

Srčki, vrtnice, dišeči objemi in sladki poljubčki – vse to označuje najbolj zaljubljen dan v letu. Daril se razveselimo vsi, še posebno če pridejo od srca od najljubše osebe na svetu.

Naj vam tokrat nekaj podarimo tudi mi! Sodelujte v naši srčni nagradni igri, morda vas Valentin tokrat preseneti z darilcem več! Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite kupon, ki je priložen tiskani izdaji revije!

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da natančno izpolnite kupon z zahtevanimi podatki in kupon v zaprti kuverti pošljete na Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Cesta 13. julija 38, 1261 Ljubljana Dobrunje ali skeniranega pošljete na urednistvo@aritmijamedia.si; Zadeva: Praznujmo ljubezen. Čas imate do 10. februarja.

Splošni pogoji nagradne igre 'Praznujmo ljubezen'

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre 'Praznujmo ljubezen' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka v reviji Ženski svet od 26. 1. 2015 do 10. 2. 2015., številka 19., izid 26. 1. 2015. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno pošljejo kupon na naslov Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Cesta 13. julija 38, 1261 Ljubljana Dobrunje ali skeniran kupon pošljejo na urednistvo@aritmijamedia.si; Zadeva: Praznujmo ljubezen.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe starejše od 15 let.

Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec: na kuponu navesti naslov članka, ki mu je bil v reviji Ženski svet (19. številka) najbolj všeč, in kupon poslati preko elektronske pošte ali pošte.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Morebitne stroške sodelovanja (pošiljanje kuverte) nosijo udeleženci nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica in njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrade

Mazilo za ustnice Bio-Beauté by Nuxe
Gel za prhanje in mleko za telo Blue Berries Kozmetika Afrodita
Komplet balzamov zanjo in zanj: Labello Pearly Shine in Labello Men + majčka Labello z napisom Poljubljam sočno
Tekoča podlaga Skin Luminizer Max Factor
Tekoča podlaga Easy Match Manhattan
Nočna krema za obraz R.E.M. Erno Laszlo
Lak za nohte Cement The Deal (Fifty Shades of Grey) OPI
Lak za nohte Romantically Involved (Fifty Shades of Grey) OPI
Komplet ličil Catrice (paleta senčil Absolute Matt, podlak Colour Brightening, rdečilo Illuminating Blush, bleščilo Voluminizing Lip Booster)
Komplet izdelkov Enemon (nadomestni obrok in ploščica Enemon Slim ter pšenični otrobi)
Darilni komplet Extra Soft Eveline (dnevna krema s koencimom Q10, bogata krema za roke s 5 % ureo in hranilna krema za telo z D-pantenolom in alantoinom)
Olje za razkošno nego las BC Oil Miracle Light Schwarzkopf Professional
Večnamensko, 100 % naravno Konopljino mazilo Hemptouch
100 % naravno Konopljino mazilo Hemptouch za prekrvavitev
Krema za roke in nohte Vrtnice in kraljice L'Occitane
Cvetna vodica damaščanske vrtnice Melvita intenzivno vlaži in obnavlja kožo.
Darilni paket Toucan Love Lush
Kopalna bombica Floating Flower Lush
Peneča kopel Lonely Heart Lush
Vlažilna univerzalna veganska krema iz naravnih sestavin za obraz in telo Steamcream
Darilni komplet My Love (gel za prhanje in parfumska vodica)
Rdeči umetni nohti Fingrs
Krema za učvrstitev kože prsi Mio Skincare
Vodica z ekstraktom pomarančnih cvetov za čiščenje in osvežitev obraza Corine De Farme
Tablete Spirulina Pacifica (100 tablet po 500 mg)
Naravni drevesni sirup Madal Bal
Edinstven in močan kompleks antioksidantov BioAstin Supreme

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad. Če izžrebancu ne bomo mogli zagotoviti želene nagrade, mu organizator pošlje naključno izbrano nagrado.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo 22. 2. 2015 izžrebal 50 (petdeset) nagrajencev.

Organizator nagradne igre bo z elektronskim žrebom na sedežu podjetja ob prisotnosti tričlanske komisije izvedel elektronski žreb. Izid žreba je naključen.

Organizator bo imena in priimke nagrajencev objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti, osebnih podatkov in naslova) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo nagrade prejeli po pošti na naslov, naveden ob prijavi na nagradno igro, do 28. 2. 2015.

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan posredovati zahtevane podatke (ime, priimek, naslov, davčna številka) ter je odgovoren za plačilo dohodnine in morebitnih drugih davčnih obveznosti, ki izvirajo iz tega naslova.

Dohodek, ki ga predstavlja dobitek v naravi, se v skladu z 105. členom Zakona o dohodnini (ZDoh-2), opredeljuje kot drugi dohodek. Organizator v skladu z Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2) in 108. členom Zakona o dohodnini (ZDoh-2) za nagrade, ki presegajo vrednost 42 €, obračuna, odtegne in plača davčni odtegljaj v višini 25 % dohodka obenem z izročitvijo dobitka dobitniku. Nagrajenci so kot davčni zavezanci dolžni organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov, kraj, davčno številko in davčni urad) in prejeto nagrado prijaviti v napoved za odmero dohodnine.

7. Varovanje podatkov

Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

8. Razno

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Aritmija Media, d.o.o.
Sveta Trojica, 26. februar 2015

Komentarji