Domov Splošni pogoji nagradne igre Ženski svet podarja

Splošni pogoji nagradne igre Ženski svet podarja

Imamo darila! Ogromno čudovitih daril! Prav vsa smo izbrali le za vas, drage bralke. Ob koncu leta se vam želimo zahvaliti ...

Zahvaliti za prav vsak kupljen izvod revije Ženski svet, za vsa čudovita pisma, ki nam jih redno pošiljate, vse številčnejše obiske na spletni strani www.zenskisvet.si in za vsak všeček na facebooku in instagramu. Razvajajte se z izbranimi izdelki! Naj bo december nepozaben.

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da natančno izpolnite kupon, priložen objavi nagradne igre v reviji Ženski svet, številka 28, z zahtevanimi podatki in kupon pošljete na Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana ali skeniranega pošljete na urednistvo@aritmijamedia.si. Zadeva: Ženski svet podarja. Čas imate do 16. decembra 2015.

Splošni pogoji nagradne igre 'Ženski svet podarja'

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre 'Ženski svet podarja' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka v reviji Ženski svet od 25. 11. 2015 do 16. 12. 2015., številka 28., izid 25. 11. 2015. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno pošljejo kupon na naslov Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana ali skeniran kupon pošljejo na urednistvo@aritmijamedia.si; Zadeva: Ženski svet podarja.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 15 let.

Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec poslati izpolnjen kupon preko elektronske pošte ali v kuverti na zahtevan naslov.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Morebitne stroške sodelovanja (pošiljanje dopisnice ali kuverte) nosijo udeleženci nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica in njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrade

Električna zobna ščetka Philips Sonicare Diamond Clean
Darilni paket izdelkov za nego rok Mandelj Kozmetika Afrodita
Darilni paket Men Kozmetika Afrodita
Šminka Artistry Signature Color
Dezodorant Sivka z belim čajem Crystal Essence
Komplet ličil Bell Hypoallergenic
Komplet mini izdelkov Decléor Hydration Expert Kit s toaletno torbico
Komplet dveh lakov za nohte Opi The Txture Effect
Komplet izdelkov CD z vonjem limone
Komplet izdelkov CD z vonjem lokvanja
Komplet ličil Catrice v toaletni torbici
Komplet izdelkov Ritual za revitalizacijo Dr. Haushka
Losjon za prhanje Coconut & Creme I Love …
Paleta senčil Pretty Night Clarins
Tekoča podlaga Dress Me Perfect Deborah Milano
Senčilo za oči Collistar
Parfum Eclat de Fleurs Lanvin
Šminka Deborah Milano
Paletka senčil Deborah Milano
Kompaktni puder Sheer & Compact Shiseido
Šminka Veiled Rouge Shiseido
Komplet izdelkov Natali (mazilo in mleko za kopanje)
Pastile z izvlečkom gorskega lišaja Granobil
Koncentrat črnega bezga VitaGran Direkt
Zobna pasta z belilnim učinkom Curaprox Black is White
Zobna pasta z belilnim učinkom Curaprox White is Black
Komplet Curaprox Super Duo (zobna ščetka, tri velikosti medzobnih ščetk in držalo)
Šampon za lase Oil Miracle Bonacure Schwarzkopf Professional
Sprej za lase Glamorous Oil Innova Indola
Parfum za lase Herra
Tripod Huawei
Selfie stick Huawei
Darilni komplet za nego nohtov Eveline
Hranljiva krema Lekovita Hmelj
Darilni paket Christmas Party Lush
Darilni paket The Night Before Christmas Lush
Krema proti gubam s hialuronom Wild 4D Hyaluron Lux Factor
Komplet izdelkov Zimski čokoladni napitek Malinca
Dišava Sheer Delight Betty Barclay
Dišava Tender Blossom Betty Barclay
Dišava Gentle Men's Care Tabac
Mini vrtiček Tiny Gardens (posadisvojsvincnik.si)
Komplet treh Svinčnikov, ki rastejo (posadisvojsvincnik.si)
Tekoče prehransko dopolnilo Navadni slez proti kašlju
Knjiga Mali princ s tridemenzionalnimi avtorjevimi ilustracijami
Koncentrirani serum Cellular Nivea
Prebiotična krema za roke Ren
Komplet izdelkov za piling Mio Skincare
Jeklenička Puro Kiki
Maska za obraz z lifting učinkom VitaDermologie
Komplet izdelkov Burt's Bees (krema za roke, balzama za ustnice)
Komplet izdelkov Dr. Scheller (krema za roke in krema za obraz)
Komplet izdelkov Bourjois (tekoča podlaga, lak za nohte in maskara)
Komplet izdelkov Bocassy (serum proti gubam in nočna krema)
Komplet mila in losjona za roke Essense & Co. Oriflame na okrasnem podstavku
Strižnik dlačic Philips Nosetrimmer
Naravni drevesni sirup Madal Bal
Tablete Spirulina Pacifica
Parfum Nuxe Prodigieuse
Prehransko dopolnilo Spring Vitamins&Minerals
Shujševalni paket SlimCut
Izjemno zlato olje Melvita
Mleko za telo Pamplemousse-Rhubarbe L'Occitane
Trdi sirček Trnič z Velike planine
Rokovnik za 2016 Pogum Paulo Coelho
Krema Vichy Neovadiol nadomestni kompleks

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo 18. 12. 2015 izžrebal 138 (sto osemintrideset) nagrajencev.

Organizator nagradne igre bo z elektronskim žrebom na sedežu podjetja ob prisotnosti tričlanske komisije izvedel elektronski žreb. Izid žreba je naključen.

Organizator bo imena in priimke nagrajencev objavil na spletni strani www.zenskisvet.si do 24. 12. 2015.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti, osebnih podatkov in naslova) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni preko elektronske pošte ali telefona, ki so jih navedli ob prijavi. Nagrade bodo prevzeli po dogovoru z organizatorjem nagradne igre. Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko.

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Organizator s pisnim pozivom ali klicem nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Nagrado lahko organizator na lastne stroške pošlje na naslov, ki ga je sporočil nagrajenec. Če nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Kadar je predmet nagrade občutljiv predmet (na primer občutljiv mehanizem, steklena embalaža, embalaža, ki vsebuje tekočino in podobno) ali predmet, ki zaradi svoje teže in/ali velikosti ni primeren za varno pošiljanje po pošti, nagrajenci nagrado prevzamejo osebno na sedežu organizatorja ali sponzorja nagradne igre. Po dogovoru z nagrajencem je mogoče po pošti poslati tudi občutljive predmete, vendar organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, nastale med pošiljanjem paketa. V primeru izgubljenega ali poškodovanega paketa in/ali poškodovane vsebine paketa, nagrajenec ni upravičen do kakršnegakoli nadomestila, finančnega ali materialnega.

6. Varovanje podatkov

Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

7. Razno

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Aritmija Media, d.o.o.
Sveta Trojica, 25. november 2015

Komentarji