Domov Nagradne igre Splošni pogoji nagradne igre Slavimo ženske!

Splošni pogoji nagradne igre Slavimo ženske!

Drage ženske, redko imamo priložnost, da slavimo. Dan žena pa je tisti dan v letu, ko moramo in smemo biti ponosne na to, da smo ženske – in ne le na ta dan, temveč celo leto!

Ekipa Ženskega sveta vam v zahvalo za vašo zvestobo podarja zvrhan koš daril. Srčno vabljeni k sodelovanju!

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da natančno izpolnite kupon, priložen objavi nagradne igre v reviji Ženski svet, številka 31, z zahtevanimi podatki in kupon pošljete na Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana ali skeniranega pošljete na urednistvo@aritmijamedia.si. Zadeva: Dan žena. Čas imate do 17. marca 2016.

Splošni pogoji nagradne igre 'Ženski svet podarja'

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre 'Slavimo ženske!' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka v reviji Ženski svet od 25. 2. 2016 do 17. 3. 2016., številka 31., izid 25. 2. 2016. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno pošljejo kupon na naslov Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana ali skeniran kupon pošljejo na urednistvo@aritmijamedia.si; Zadeva: Dan žena.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 15 let.

Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec poslati izpolnjen kupon preko elektronske pošte ali v kuverti na zahtevan naslov.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Morebitne stroške sodelovanja (pošiljanje dopisnice ali kuverte) nosijo udeleženci nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica in njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrade

Komplet jagodnega pilinga in moussa za telo Kozmetika Afrodita
Komplet rdečila za ustnice Perfect Mat in laka za nohte Art Couture Artdeco
Komplet Moisture Nail gela in pilice za nohte Glass File Artdeco
Toaletna vodica Betty Barclay Tender Blossom
Maskara za goste trepalnice Bell HypoAllergenic
Piling za telo Decléor
Suho olje za telo, obraz in lase Decléor
Losjon za obraz Lagoon water Carita
Krema za okoli oči Firmarine Eye Serum Erno Laszlo
Komplet lakov You Complete Me Opi
Mini komplet lakov Hello Kitty Opi + čopič za poslikavo nohtov
Balzam za obnavljanje obnohtne kožice Zoya Qtica + steklena pilica
Komplet dnevne kreme in kreme za nego okoli oči Hyluron Filler Eucerin
Krtača za razčesavanje Ikoo
Šminka Joli Rouge Clarins
Paleta senčil Perfect Smokey Eye Deborah Milano
Odeja Bvlgari Man
Vlažilni šampon Sensai
Hranljivo popravljalno olje za obraz Omega 3 + Omega 6 Collistar
Hranljiva maska za lase Naturaltech Davines
Zobna ščetka Ultimate You Jordan
Parfum za lase Herra
Šampon Wonder Innova Schwarzkopf Professional
Bleščeča Maska za lase Oil Miracle Bonacure Schwarzkopf Professional
Anticelulitni serum ali piling Eveline
Darilni bon v vrednosti 30 € za nakup v trgovinah Lisca!
Darilni komplet Češnjev cvet L'Occitane s kozmetično torbico
Darilni paket Lady Bird Lush
Peneča kopel Flowering Tea Lush
Kopalna bombica Rose Bombshell Lush
Serum za rast trepalnic Lux Factor
Knjiga Zdravo in varčno (Nataša Gliha; Mladinska knjiga)
Knjiga Prehrana 21. stoletja za ženske (Lejla Kažinić Kreho; Modrijan)
Osvežilno razpršilo Orange Blossom Corine De Farme
Čistilno mleko Delarom
Komplet izdelkov Superheros Ren
Darilni komplet Miss Kiss
Ravnalnik las Essential Care Philips
Šminka Dior Addict Fluid Stick
Knjiga Gospodar življenja (Maya Banks; Učila)
Krema za obraz Neovadiol nadomestni kompleks Vichy + čopič za puder
Tablete za krepitev odpornosti FidiVit Multi Fidimed
Pastile za grlo Granobil Fidimed
Balzam za lifting področja okoli oči Resveratrol Lift Caudalie
Intenzivna nočna anti age krema Dermeden
Krožnik Kastehelmi Iitala
Svečnik Kivi Iitala
Dva kozarca Kartio Iitala
Svečnik Kastehelmi Iitala
Rokovnik De Le Roi
Krema proti gubam De Le Roi
Kompresijske dokolenke mJ-1 Mitral

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo 20. 3. 2016 izžrebal 89 (devetinosemdeset) nagrajencev.

Organizator nagradne igre bo z elektronskim žrebom na sedežu podjetja ob prisotnosti tričlanske komisije izvedel elektronski žreb. Izid žreba je naključen.

Organizator bo imena in priimke nagrajencev objavil na spletni strani www.zenskisvet.si do 25. 3. 2016.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti, osebnih podatkov in naslova) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni preko elektronske pošte ali telefona, ki so jih navedli ob prijavi. Nagrade bodo prevzeli po dogovoru z organizatorjem nagradne igre. Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko.

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Organizator s pisnim pozivom ali klicem nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Nagrado lahko organizator na lastne stroške pošlje na naslov, ki ga je sporočil nagrajenec. Če nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Kadar je predmet nagrade občutljiv predmet (na primer občutljiv mehanizem, steklena embalaža, embalaža, ki vsebuje tekočino in podobno) ali predmet, ki zaradi svoje teže in/ali velikosti ni primeren za varno pošiljanje po pošti, nagrajenci nagrado prevzamejo osebno na sedežu organizatorja ali sponzorja nagradne igre. Po dogovoru z nagrajencem je mogoče po pošti poslati tudi občutljive predmete, vendar organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, nastale med pošiljanjem paketa. V primeru izgubljenega ali poškodovanega paketa in/ali poškodovane vsebine paketa, nagrajenec ni upravičen do kakršnegakoli nadomestila, finančnega ali materialnega.

6. Varovanje podatkov

Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

7. Razno

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Aritmija Media, d.o.o.
Sveta Trojica, 25. februar 2016

Komentarji