Domov Splošni pogoji nagradne igre portal Ženski svet praznuje

Splošni pogoji nagradne igre portal Ženski svet praznuje

V decembru praznujemo 2. rojstni dan, ki ga želimo proslaviti z vami, naši dragi bralci. Za vas smo izbrali kar 31 čudovitih daril!

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da na portalu Ženski svet sodelujete v vsaj eni od štirih tedenskih anket in izpolnite zahtevane podatke.

Splošni pogoji nagradne igre 'Portal Ženski svet praznuje'

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre 'Portal Ženski svet praznuje' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka na portalu Ženski svet od 7. 12. 2015 do 31. 12. 2015. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno izpolnijo nagradno anketo in vse zahtevane podatke.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

Nagradna igra poteka od 7. 12. 2015 do 31. 12. 2015 v štirih tedenskih sklopih:

7. 12. 2015 – 13. 12. 2015
14. 12. 2015 – 20. 12. 2015
21. 12. 2015 – 27. 12. 2015
28. 12. 2015 – 31. 12. 2015 – Veliki finale

Vsak teden se lahko udeleženci potegujejo za eno izmed sedmih nagrad, v velikem finalu pa bomo podarili še deset nagrad.

Vsi udeleženci, ki bodo sodelovali v tedenskih sklopih, bodo avtomatsko uvrščeni tudi v žreb v velikem finalu.

Vsak udeleženec lahko v posameznem tedenskem sklopu sodeluje le enkrat, v velikem finalu pa največ štirikrat.

Vsak udeleženec lahko prejme le eno nagrado.

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 15 let.

Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec izpolniti spletno anketo.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Morebitne stroške sodelovanja (prenos podatkov) nosijo udeleženci nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica in njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrade

Barrierna krema Medihoney
Darilni paket Lush Home for Christmas (losjon za roke in telo Dream Cream, milo Father Christmas in gel za tuširanje Rose jam)
Darilni paket izdelkov za nego rok Mandelj Kozmetika Afrodita
Darilni paket Men Kozmetika Afrodita
Darilni paket Nega v SPA centru SelectBox
Derma krema Medihoney
Iskrivi duo Le Couvent des Minimes (Vlažilna krema za roke Eau des Matines, 25 ml; Balzam za nasmejane ustnice Eau des Matines – Jabolko in hruška, 15 ml)
Komplet izdelkov Bourjois (tekoča podlaga Air Mat, lak za nohte La Laque, maskara Volume Glamour Push up)
Komplet ličil Bell Hypoallergenic (kremno senčilo, lak za nohte, šminka, maskara, črtalo za oči)
Komplet ličil Catrice v toaletni torbici
Komplet mini izdelkov Decléor Hydration Expert Kit s toaletno torbico
Kompresijske dokolenke mJ-1 po izbiri
Losjon Kakav & Karite Fruit of the Earth
Odstranjevalec laka za nohte Corine de Farme
Vlažilna univerzalna veganska krema iz naravnih sestavin za obraz in telo Steamcream
Antimikrobni losjon za čiščenje kože obraza Rosactive

Glavna nagrada
Dišava Calvin Klein Eternity Now (EDP, 100 ml)

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo 4. 1. 2016 izžrebal 31 (enaintrideset) nagrajencev.

Organizator nagradne igre bo z elektronskim žrebom na sedežu podjetja ob prisotnosti tričlanske komisije izvedel elektronski žreb. Izid žreba je naključen.

Organizator bo imena in priimke nagrajencev objavil na spletni strani www.zenskisvet.si do 8. 1. 2016.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti, osebnih podatkov in naslova) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni preko elektronske pošte, ki so jo navedli ob prijavi. Nagrade bodo prevzeli po dogovoru z organizatorjem nagradne igre. Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko.

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Organizator s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Nagrado lahko organizator na lastne stroške pošlje na naslov, ki ga je sporočil nagrajenec. Če nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Kadar je predmet nagrade občutljiv predmet (na primer občutljiv mehanizem, steklena embalaža, embalaža, ki vsebuje tekočino in podobno) ali predmet, ki zaradi svoje teže in/ali velikosti ni primeren za varno pošiljanje po pošti, nagrajenci nagrado prevzamejo osebno na sedežu organizatorja ali sponzorja nagradne igre. Po dogovoru z nagrajencem je mogoče po pošti poslati tudi občutljive predmete, vendar organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, nastale med pošiljanjem paketa. V primeru izgubljenega ali poškodovanega paketa in/ali poškodovane vsebine paketa, nagrajenec ni upravičen do kakršnegakoli nadomestila, finančnega ali materialnega.

6. Varovanje podatkov

Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

7. Razno

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Aritmija Media, d.o.o.
Sveta Trojica, 7. december 2015

Preberite tudi

Komentarji