Domov Praznujemo 3. rojstni dan, finale

Praznujemo 3. rojstni dan, finale

Ob tretjem rojstnem dnevu portala Ženski svet želimo nagraditi svoje zveste bralce. Potegujte se za čudovite nagrade!

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da izpolnite nagradno anketo in vse zahtevane podatke. Sodelujete lahko do 1. 1. 2017 do polnoči.

Nagrade

Negovalno olje za lase Keune

Lahka oljna formula za tanke in normalne lase Satin Oil Keune lase neguje in jih naredi zdrave in bleščeče sijoče ter olajša razčesavanje. Nekaj kapljic olja se lahko doda v ostale izdelke, da se poveča njihov učinek oz. nanesite neposredno na vlažne ali suhe lase Sestavine: olje marakuje, sladkega mandlja, manoi in yangu olje.

Miele kupon za kuharsko ustvarjalnico za 2 osebi

Velikokrat se zgodi, da nam kuhanje z novimi aparati predstavlja izziv. Razumljivo je, da za vsako novo stvar potrebujemo čas, da se z njo temeljito seznanimo. Vabimo vas, da se udeležite kuhanja v skupini v aktivni kuhinji Miele. Preizkusili se boste v pripravi enostavnih in hitro pripravljenih jedi v parni in klasični pečici in se med tem seznanili tudi z uporabo ostalih gospodinjskih aparatov. Ustvarjanje poteka v Miele ateljeju na Brnčičevi 41g v Ljubljani.

Glavna nagrada: suho olje Nuxe

V steklenički legendarnega suhega olja Huile Prodigieuse Nuxe se nahaja očarljiva kombinacija nežnega vonja in naravnih sestavin za kožo. Šest rastlinskih olj in obilica vitamina E naredi kožo svilnato mehko, konice las pa nahranjene in zaščitene. Značilen, očarljiv vonj in čutna tekstura zagotavljata razvajanje za vsa čutila. Enostavno omamno!

Pravila za sodelovanje

Preberite tudi

Komentarji