Domov Pravila in splošni pogoji nagradne igre Ženski svet praznuje - NAGRAJENCI

Pravila in splošni pogoji nagradne igre Ženski svet praznuje - NAGRAJENCI

Ob našem rojstnem dnevu darila podarjamo vam.

Nagrajenci nagradne igre

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da natančno izpolnite kupon, priložen objavi nagradne igre v reviji Ženski svet, številka 67, izid 25. maj 2019, z zahtevanimi podatki in kupon pošljete na Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana ali skeniranega pošljete na urednistvo@aritmijamedia.si. Zadeva: Ženski svet praznuje. Čas imate do 15. junija. Nagrajenci bodo objavljeni 1. julija.

Splošni pogoji nagradne igre

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre 'Božična darila revije Ženski svet' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka v reviji Ženski svet od 25. 5. 2019 do 15. 6. 2019, številka 67, izid 25. 5. 2019. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno pošljejo izpolnjen kupon na naslov Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana ali skeniran kupon pošljejo na urednistvo@aritmijamedia.si; Zadeva: Ženski svet praznuje.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 18 let.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec poslati izpolnjen kupon preko elektronske pošte ali v kuverti na zahtevan naslov.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Morebitne stroške sodelovanja (pošiljanje dopisnice ali kuverte) nosijo udeleženci nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Aritmija Media, d.o.o., Vošnjakova ulica 5, 1000 Ljubljana in njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrade

3–krat Sun Care marmelada natural Kozmetika Afrodita
3-krat Sun Care Coco Joy meglica za telo Kozmetika Afrodita
3-krat Sun Care Sport krema za zaščito pred soncem ZF 30 Kozmetika Afrodita
Rastlinsko olje za telo Cica-Botanic Decléor
Balzam za obraz in telo Cica-Botanic Decléor
Brisača Havana za na plažo Lisca
Spoznavni komplet Herbae L'Occitane
Zlato olje L'Or Bio Melvita
Komplet za nego obrazaSuper Ingridient In A Mask Erborian
Športni čevlji Ara (št.38)
3-krat energetski stimulativni šampon Aminexil Men Vichy
Komplet dekorativne kozmetike Essence
Komplet dekorativne kozmetike Catrice
Šipkovo olje iz ekološke pridelave Malinca
Maca Coffee Mix Malinca
Mangovo maslo Malinca
2-krat toaletna voda Sunkiss Garden Oriflame
Sredstvo za samoporjavitev za obraz Sun Zone Oriflame in rokavica za piling
3-krat naravni drevesni sirup Madal Bal
3-krat hibiskus v prahu Radico Organic
Set treh mil Piranske soline
5-krat vrečka presenečenja z izdelki Revuele
5-krat paket izdelkov Violeta v košari za perilo
Krema z ognjičem Calendula Serum-Infused Water Kiehl's
6-krat sprej za lase Bonacure Oil Miracle Talent 10 Schwarzkopf Professional
Komplet Caudalíe Sun
3-krat Eau de Toilette Feels Like Summer s.Oliver
3-krat Eau de Toilette The Man Of Sport Otto Kern
Par sandalov LiteRide Crocs
Maska za roke Delarom Paris
2-krat maska za roke Institut Karite
Balzam za ustnice Institut Karite
Mleko za telo Rose Madeimoselle Institut Karite
Bio organska miceralna pena za obraz Corine de Farme
Bio organska miceralna voda Corine de Farme
5-krat maska za obraz 7th Heaven
Krema za zaščito pred soncem Ren
Krema za telo Ren
Naravna krema proti gubam 4D Hyaluron Lux-Factor
5-krat komplet izdelkov Le Petit Marsellais

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo 20. 6. 2019 izžrebal 76 (šestinsedemdeset) nagrajencev.

Organizator nagradne igre bo z elektronskim žrebom na sedežu podjetja ob prisotnosti tričlanske komisije izvedel elektronski žreb. Izid žreba je naključen.

Organizator bo imena in priimke nagrajencev objavil na spletni strani www.zenskisvet.si do 1. 7. 2019.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti, osebnih podatkov in naslova) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo nagrade bodo prevzeli po dogovoru z organizatorjem nagradne igre.

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre oz. soorganizator ali sponzor, ki zagotovi nagrado.

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko.

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Organizator s pisnim pozivom ali klicem nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Nagrado lahko organizator na lastne stroške pošlje na naslov, ki ga je sporočil nagrajenec. Če nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Kadar je predmet nagrade občutljiv predmet (na primer občutljiv mehanizem, steklena embalaža, embalaža, ki vsebuje tekočino in podobno) ali predmet, ki zaradi svoje teže in/ali velikosti ni primeren za varno pošiljanje po pošti, nagrajenci nagrado prevzamejo osebno na sedežu organizatorja ali sponzorja nagradne igre. Po dogovoru z nagrajencem je mogoče po pošti poslati tudi občutljive predmete, vendar organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, nastale med pošiljanjem paketa. V primeru izgubljenega ali poškodovanega paketa in/ali poškodovane vsebine paketa, nagrajenec ni upravičen do kakršnegakoli nadomestila, finančnega ali materialnega.

6. Varovanje podatkov

Sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu s Politiko zasebnosti podjetja Aritmija media, d.o.o., in z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (ZVOP-1 in Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov – GDPR).

Udeleženec nagradne igre lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene kampanj (nagradne igre, ankete, mailingi), z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov: info@aritmijamedia.si. Organizator in izvajalec bosta v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovila izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.

7. Razno

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Aritmija Media, d.o.o.

Ljubljana, 25. maj 2019, izžrebanci dodani 2. 7. 2019

Komentarji