Domov Nagradne igre Podarjamo vikend razvajanja!

Podarjamo vikend razvajanja!

Skoči v poletje z Ženskim svetom! Sodeluj in se poteguj za podaljšan majski vikend popolnoma brezplačnega razvajanja zate in tvoje prijateljice.

Sonce in vročina, prosti dnevi in družba najboljših prijateljic. To so besede, ki jih vsi povezujemo s poletjem, najbolj priljubljenim letnim časom. A še preden se lahko predamo brezskrbnim trenutkom, se moramo na poletje nekoliko pripraviti.

Priprave na letošnje poletje bomo morda olajšali prav tebi! Pripravljamo namreč podaljšan majski vikend (od 5. do 9. maja) popolnoma brezplačnega razvajanja zate in tvoje prijateljice (skupno 3 ali 4 osebe).

Nagrajenka

Ajda Tepina

Čestitamo!

Kaj čaka nagrajenko in njene prijateljice?

Po naši čudoviti deželi se boste popeljale kar same z avtomobilom Hyundai Tucson in po poti uživale v različnih presenečenjih, ki smo jih pripravili za vas.

Prijetno s koristnim: podarimo vam tečaj varne vožnje v Centru varne vožnje na Vranskem. Tudi če smo odlični vozniki, smo lahko še boljši in zato varnejši na cesti. Izvrstni inštruktorji vam bodo svetovali o varnosti v prometu (prav gotovo ste že marsikaj pozabile, kajne?), potem pa boste opravile še praktičen tečaj.

V Estetskem centru Alfa Estetica v Domžalah bo prijazna in strokovno podkovana ekipa poskrbela za lepoto vašega pogleda. Podarjamo vam namreč podaljševanje trepalnic! Uživale boste in se domov vrnile lepše.

V Beauty Centru Kozmetike Afrodita v Rogaški Slatini vas bodo razvajali s kakovostno nego obraza, vam podarili vrečko, polno vrhunske kozmetike in še kaj za povrhu. Če do zdaj niste vedele, kaj je to razvajanje, boste to končno spoznale!

V Thermani Laško pa … kaj naj rečemo, bazeni, savne, masaže … umiritev duše in telesa prvega razreda. Vse to in še kosilo vam podarimo!

Vsi poznamo in cenimo kakovost izdelkov, ki prihajajo iz Palome. Z nami so od majhnih nog, nas spremljajo ob posebnih priložnostih in v vsakdanu. Nagrajenke bomo za na pot in doma opremili z bogatim paketom izdelkov Paloma.

Bombaž je najboljši izbor za žensko higieno. Koži omogoča dihanje, ima prijazen pH, je nežen in naraven absorbent ter mikroorganizmom ne omogoča pogojev za rast. Prav zaradi tega so se v podjetju EMMA d.o.o. odločili izdelati 100-odstotno naravne bombažne vložke in tampone, združene v blagovno znamko Lunay, nagrajenke pa prejmejo bogat paket teh izdelkov.

Kako sodelovati?

V rokavu imamo skritih še nekaj daril, pa naj vsaj nekaj za zdaj ostane presenečenje. Spremljajte našo spletno stran www.zenskisvet.si za več informacij. Izžrebana bo ena od prijavljenih bralk, ki bo na razvajanje povabila svoje prijateljice.

Zaželeno je, da ste vešče fotografiranja s pametnim telefonom in boste celotno dogajanje beležile na svoj način. Lahko boste dale duška svoji domišljiji. Celotno razvajanje bomo namreč preko oči nagrajenke in njenih prijateljic predstavili v majski številki revije Ženski svet.

Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite obrazec ali prijavnico, ki je objavljena v reviji Ženski svet. S sodelovanjem se strinjate s pogoji nagradne igre. Nagradna igra poteka do 24. aprila 2016.

         

Komentarji