Domov Podarjamo Vegalife bio spirulino v prahu

Podarjamo Vegalife bio spirulino v prahu

Želite izboljšati videz svoje kože in splošno počutje? Nekomu od vas bomo podarili vir številnih vitaminov in mineralov, Vegalife bio spirulino v prahu!

Spirulina je mikroalga in je ena izmed najpreprostejših življenjskih oblik na našem planetu. Uvrščamo jo celo na začetek prehranjevalne verige. Uspeva v plitvih jezerih v tropskem in subtropskem podnebju. Čeprav meri le približno 0,1 cm, je eno najbolj raziskanih živil na planetu.

Spirulino sestavlja med 60 in 70 % beljakovin, ki vsebujejo vse esencialne aminokisline, ki se po zaužitju hitro absorbirajo in prebavijo. Je vir številnih vitaminov in mineralov, njena hranilna vrednost pa je večja kot v katerikoli drugi hrani rastlinskega izvora.

Študije so pokazale, da tako uživanje spiruline, kot tudi nanos na kožo, pomaga zdraviti akne ter preprečevati nastanek mozoljev.

Nagrajenka

Bio spirulino v prahu prejme Mateja Valenčič, čestitamo!

Vsem ostalim pa želimo veliko sreče v naših preostalih nagradnih igrah.

Nagrada

Bio spirulina v prahu Vegalife 175 g

Kako do nagrade?

Izpolnite anketo o maskah za obraz in ostale zahtevane podatke. Vsaka oseba lahko sodeluje samo enkrat!

Nagradna igra poteka od 18. novembra do 24. novembra do polnoči. Rezultate žrebanja bomo objavili 25. novembra. Nagrajenec ali nagrajenka bo nagrado prejela po pošti na naslov, naveden ob sodelovanju.

S sodelovanje v nagradni igri potrjujete, da se strinjate s pogoji sodelovanja!

Fotografija: Depositphotos, PR

Preberite tudi

Komentarji