Domov Podarjamo paket presenečenja Borotalco

Podarjamo paket presenečenja Borotalco

Borotalco je z vami, tudi ko ste aktivni! Borotalco Active vam nudi zaščito tudi med telesno aktivnostjo, mi pa vam podarjamo cel paket izdelkov, ki vas bodo navdušili.

Nagrada

Paket presenečenja Borotalco Active (deodorant, majčka, bidon, buff)

Borotalco se lahko pohvali s sledečimi lastnostmi:

  • Vpojnost
    Borotalco podarja prijeten občutek suhosti in dobrega počutja. Uporaba Borotalca po kopeli in ob vsaki menjavi plenice pomaga obdržati dalj časa suho kožo, saj zadržuje vlago, ki se nabira predvsem v kožnih gubah in pod pazduho. Borotalco pusti koži, da diha, saj ne zapira por, niti na dojenčkovi koži.
  • Pomirjajoč občutek
    Vsakodnevna uporaba Borotalco pomaga ščititi kožo pred pordelostjo in vnetji, ki jih povzročata trenje med kožnimi gubami ali dolgotrajna izpostavljenost kože mokri plenici. Borotalco namreč na koži naredi zaščitno plast pred trenjem in zahvaljujoč svoji posebni strukturi, ta plast lajša in preprečuje srbenje in pekoč občutek, značilen predvsem za dojenčke.
  • Občutek sveže in žametne kože
    Tudi kadar je zaradi vremena prevroče, puder Borotalco na koži vpije vlažnost, da takojšen občutek svežine in pusti kožo suho, mehko, žametno in nežno odišavljeno.

Več informacij: borotalco.si

Nagrajenka

Paket presenečenja prejme Ana Kavčič.

Čestitamo!

Kako do nagrade?

Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in vpišite ostale zahtevane podatke. Vsaka oseba lahko sodeluje samo enkrat!

Nagradna igra poteka od 18. do 21. decembra 2018, do polnoči. Izžrebali bomo enega nagrajenca/nagrajenko, ki bo prejel/a paket presenečenja Borotalco Active. Rezultate žrebanja bomo objavili do 28. decembra.

Nagrajenec/nagrajenka bo nagrado prejel/a po pošti na naslov, vpisan ob prijavi.

S sodelovanjem v nagradni igri potrjujete, da se strinjate s pogoji sodelovanja!

Komentarji