Domov Podarjamo mehke copate čebelice

Podarjamo mehke copate čebelice

Vsi obožujemo mehke in tople copate, otroci pa so še posebej navdušeni nad prisrčnimi motivi. Nagrajenci so znani, preverite, če se bodo z njimi greli prav vaši otroci!

Nagrajenci

Andreja Šlichthuber
Martina Titan

Čestitamo! Vsem ostalim pa želimo več sreče v ostalih nagradnih igrah.

Nagrade

2x otroški copati čebelice Amway (št. 29/30)

Kako sodelovati?

Sodelujte v anketi in izpolnite zahtevane podatke. Nagradna igra traja do 27. septembra do polnoči. Rezultate bomo objavili 28. septembra na portalu Ženski svet.

Nagrade bosta nagrajenca prejela po pošti na naslov, ki ga bosta navedla ob sodelovanju.

Splošni pogoji nagradne igre

1. Splošne določbe
Organizator nagradne igre 'Podarjamo mehke copate čebelice' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka na portalu Ženski svet od 18.9.2015 do 27.9.2015 do polnoči. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki sodelujejo v anketi in oddajo vse zahtevane podatke.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja
V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe starejše od 15 let. Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec izbrati en odgovor na anketno vprašanje ter izpolniti zahtevane podatke. Vsaka oseba lahko sodeluje samo enkrat.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

3. Nagrade
2x  otroški copati čebelice Amway

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev
Organizator nagradne igre bo 28.9.2015 izžrebal 2 nagrajenca in njuni imeni objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad
Nagrado bosta nagrajenca prejela po pošti na naslov, ki sta ga navedla ob sodelovanju.

6. Varovanje podatkov
Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

7. Razno
S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Fotografija: Amway

Komentarji