Domov Podarjamo brezplačen obisk Minicityja!

Podarjamo brezplačen obisk Minicityja!

Skupaj z vašim otrokom se nam lahko za materinski dan, 25.3.2016 brezplačno pridružite v Minicity-ju! Sodelujte v naši nagradni igri ...

Odgovore poiščite na spletni strani www.epson.si. Oglasite se v foto kotičku Epson in zabeležite nepozabne trenutke s fotografijo.

Tiskalniki Epson ITS - da bodo najlepši trenutki večni!

Na materinski dan bo kreativno otroško mesto Minicity v sodelovanju s prijatelji brezplačno odprlo vrata in poskrbelo za nepozabna družinska doživetja. Na dogodku bo radijski moderator Hitradia Center Tim Kores - Kori za mame zapel znane rockovske skladbe, za otroški glasbeni repertoar pa bo poskrbela njegova sestra Zala. Na druženju, ki bo trajalo od 10. do 20. ure, bodo otroci za mame pripravljali slastne prigrizke, izdelovali svojo personalizirano čokolado, pekli piškotke v pekarni, izdelovali voščila, pisali čistilne zaobljube, delili vrtnice, mame pa bodo v epson fotolaboratoriju lahko natisnile fotografije za spomin na ta prav poseben dan ter raziskovale svet matičnih celic in možnosti zdravljenja z njimi.

Potek nagradne igre

Vsak dan med 18. in 24. 3. 2016 vam bomo vsak dan zastavili nagradno vprašanje in vas nagradili s 30 brezplačnimi kuponi za obisk Minicity-ja. Brezplačni kupon krije vstop za enega otroka + eno odraslo osebo in velja za obisk Minicity-ja 25. 3. 2016 za 2 uri v dopoldanskem času, med 10.00 in 15.00 uro. Za vstop morajo nagrajenci prinesti natisnjen kupon!

Skupno bomo podelili 210 kuponov, ki jih bodo nagrajenci prejeli po elektronski pošti. Sodelujete lahko vsak dan, vendar lahko posameznik prejme le en kupon.

Nagradna igra se zaključi 24. 3. ob 19. uri.

Kako sodelovati?

Vsak dan pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in izpolnite vse zahtevane podatke.

Komentarji