Domov Darilo za vas ob dnevu žena

Darilo za vas ob dnevu žena

Tokrat imamo prav posebno darilo za eno od bralk revije Ženski svet. Med vsemi, ki boste poslale pismo za rubriko Pismo meseca, bomo izbrali bralko, ki bo v brezplačno uporabo prejela hyundai i20 za cel vikend. Odpravite se lahko na nepozaben izlet ravno na 8. marec.

Na naš naslov smo prejeli to čudovito pismo:

Pozdravljen, Ženski svet!

Prosti čas res težko najdemo, a ko si le lahko vzamemo zase nekaj dragocenih minut, jih najraje preživljamo z Ženskim svetom v rokah. Vsak mesec izvemo ogromno dobrih lepotnih in modnih nasvetov ter se podučimo o takšnih in drugačnih zdravstvenih tematikah. Predvsem pa se radi odpravimo na pot po predlogih vaših člankov o potovanjih – še posebno po naši prelepi Sloveniji. Obožujemo jo v prav vseh letnih časih!

Prav zato smo se odločili, da eni bralki Ženskega sveta v brezplačno uporabo posodimo svoj hyundai i20 – in to za cel vikend in s polnim rezervoarjem! Hyundai i20 ima trendovsko obliko, elegantne linije in prefinjen občutek za detajle – prav gotovo bo všeč vsaki ženski, ki sledi modnim trendom. V njem boste lahko popeljali še 4 prijateljice ali družinske člane, saj v njem udobno sedi 5 odraslih potnikov.

Prostornost pa zagotovi še nekaj, kar je za ženske izjemnega pomena – sprejme veliko prtljage oziroma nakupovalnih vrečk! In brez skrbi, v i20 boste povsem na varnem, saj je prav varnost Hyundaijeva prioriteta pri izdelavi avtomobilov.

Hyundai Slovenija

Uredništvo:
Odlično in zares posebno nagrado - izposojo avtomobila hyundai i20 - bomo za pismo meseca podelili eni od bralk, ki nam bodo poslale svoje misli o naši reviji, predloge ali kritike. A to še ni vse, za povrh vas bo v avtomobilu čakala tudi polna vreča kozmetičnih priboljškov! Čas za sodelovanje se izteče v četrtek, 5. marca, v petek pa vam že predamo ključe in ostale nagrade. Pišite na urednistvo@aritmijamedia.si in pripišite svojo telefonsko številko. Srečno!

Komentarji