Domov Nagradne igre MI za VAS

MI za VAS

Praznično razvajanje le za naše bralke! Se veselite praznikov tako kot mi? Obožujete darila? Mi tudi. Še posebno takrat, ko jih lahko poklanjamo.

V reviji Ženski svet poklanjamo zvrhan koš daril, ki smo jih izbrali le za vas – obenem pa so to tudi predlogi, s katerimi lahko razvajate svoje bližnje. Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite kupon, ki je priložen tiskani izdaji revije!

Kako sodelovati?

V nagradni igri sodelujete tako, da natančno izpolnite kupon z zahtevanimi podatki in kupon v zaprti kuverti pošljete na Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Cesta 13. julija 38, 1261 Ljubljana Dobrunje ali skeniranega pošljete na urednistvo@aritmijamedia.si; Zadeva: MI za VAS. Čas imate do 15. decembra.

Splošni pogoji nagradne igre 'MI za VAS'

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre 'MI za VAS' (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica (v nadaljevanju organizator).

Nagradna igra poteka v reviji Ženski svet od 25. 11. 2014 do 19. 12. 2014., številka 17., izid 25. 11. 2014. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki pravočasno pošljejo kupon na naslov Ženski svet, Aritmija Media, d.o.o., Cesta 13. julija 38, 1261 Ljubljana Dobrunje ali skeniran kupon pošljejo na urednistvo@aritmijamedia.si; Zadeva: MI za VAS.

2. Potek nagradne igre in pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe starejše od 15 let.

Prevzem nagrad za nagrajence, mlajše od 18 let, bodo morali pisno odobriti njihovi starši oz. zakoniti zastopniki.

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec: navesti nagrado, ki jo želi prejeti, in kupon poslati preko elektronske pošte ali dopisnice.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Morebitne stroške sodelovanja (pošiljanje dopisnice) nosijo udeleženci nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da uporabnik sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica in njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrade

Darilni paket ARGETA Exclusive La Subida
Puder v kamni Exact Fit Artistry
Komplet Ritual za intenzivno nego Dr. Hauschka
Mleko za telo System Corps Decléor
Intenzivna krema za obraz Active Phelityl Erno Laszlo
Komplet izdelkov Catrice
Set dnevne in nočne kreme ter seruma Super Restorative Clarins
Balzam za volumen las Shidenkai Sensai
Toaletna voda Davidoff Cool water Night
Set kreme za volumen in spreja za sijaj BC Oil Miracle Schwarzkopf Professional
Darilni paket Shine Lush
Darilni paket Snow Time Lush
Darilni paket Maestro s tremi sladkimi mlinčki
Komplet krem z manuka medom Medihoney
Preventivne kompresijske dokolenke mJ-1
Knjiga Johna Greena Kdo si, Aljaska?
Mesečna vadba joge v Mokini yoga studiu
Krema za roke Cow Slip Cowshed
Darilni paket Blackberry Fruity Fragrances
Gel za prhanje Quickstart Mio Skincare
Odstranjevalec očesnih ličil Ren
Toaletna voda Miss Gabriela Night Gabriela Sabatini
Kompaktni puder Creme Puff Max Factor
Bleščilo za ustnice Glossfinity Max Factor
Puder v kamnu Bourjois Silk edition
Šminka 5-v-1 Colour Stylist Oriflame
Krema za roke Dream Oriflame
Komplet serviet Paloma Premium Collection
Sebo-regulator iz 100 % naravnih, dragocenih suhih olj Alchemy
Balzam za ustnice Reve de Miel Nuxe
Krema za roke Reve de Miel Nuxe
Krema za prhanje Arlesienne L'Occitane
Izjemni zlati glos za ustnice Melvita
Krema za obraz Liftactiv Supreme 8 Vichy
Mleko za telo Lipikar Baume AP+ La Roche Posay
Krema za intenzivno zaščito rok s kamilico Atrix

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad. Če izžrebancu ne bomo mogli zagotoviti želene nagrade, mu organizator pošlje naključno izbrano nagrado.

4. Izbor, objava in obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo 21. 12. 2014 izžrebal 69 (devetinšestdeset) nagrajencev.

Organizator nagradne igre bo z elektronskim žrebom na sedežu podjetja ob prisotnosti tričlanske komisije izvedel elektronski žreb. Izid žreba je naključen.

Organizator bo imena in priimke nagrajencev objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (starosti, osebnih podatkov in naslova) lahko organizator zavrne podelitev nagrade.

5. Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo nagrade prejeli po pošti na naslov, naveden ob prijavi na nagradno igro, do 28. 1. 2015.

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan posredovati zahtevane podatke (ime, priimek, naslov, davčna številka) ter je odgovoren za plačilo dohodnine in morebitnih drugih davčnih obveznosti, ki izvirajo iz tega naslova.

Dohodek, ki ga predstavlja dobitek v naravi, se v skladu z 105. členom Zakona o dohodnini (ZDoh-2), opredeljuje kot drugi dohodek. Organizator v skladu z Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2) in 108. členom Zakona o dohodnini (ZDoh-2) za nagrade, ki presegajo vrednost 42 €, obračuna, odtegne in plača davčni odtegljaj v višini 25 % dohodka obenem z izročitvijo dobitka dobitniku. Nagrajenci so kot davčni zavezanci dolžni organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov, kraj, davčno številko in davčni urad) in prejeto nagrado prijaviti v napoved za odmero dohodnine.

7. Varovanje podatkov

Vsi sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo obdelavo osebnih podatkov za namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o novostih ponudbe, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter za druge trženjske namene organizatorja nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen svojim podizvajalcem, če bo to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisnim zahtevkom, poslanim na naslov Aritmija Media, d.o.o., Cankarjeva ulica 18, 2235 Sveta Trojica.

8. Razno

S sodelovanjem udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.zenskisvet.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na spletni strani www.zenskisvet.si.

Aritmija Media, d.o.o.
Sveta Trojica, 25. november 2014

Komentarji