Domov Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo

Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo

Deli fotografije in videe Slovenije z značkama #ifeelsLOVEnia in #zenskisvet na družabnih omrežjih in osvoji vikend brezplačnega uživanja v Termah Snovik!

Tudi Ženski svet se je pridružil nacionalni kampanji Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo pod okriljem Slovenske turistične organizacije (STO). Skupaj z STO vas vabimo, da raziskujete našo lepo deželo in svoje vtise skupaj s fotografijami in videi delite na družbenih omrežjih, mi pa vas bomo za vaš trud lepo nagradili.

Nagrade

10x majica I feel Slovenia
1x vikend paket za dve osebi v Termah Snovik

Kako sodelovati v nagradni igri?

V nagradni igri sodelujete tako, da fotografije ali videe skritih ali manj skritih kotičkov Slovenije z nami in s svetom v javni objavi delite na družabnih omrežjih (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube), opišete, zakaj čutite Slovenijo in dodate znački #ifeelsLOVEnia in #zenskisvet.

Nagradna igra traja od 23. 7. 2018 do 19. 8. 2018.

Desetim od sodelujočih bomo podarili promocijsko majico I feel Slovenia, ob koncu nagradne igre pa bomo podelili še veliko nagrado - vikend paket za dve osebi v Termah Snovik. Žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 20. 8. 2018.

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni tako, da bodo prejeli direktno sporočilo preko profila Ženski svet na tistem družbenem omrežju, kjer je bila objava prvotno objavljena. V primeru, da se nagrajenec v roku 72 ur po poslanem obvestilu ne javi, izgubi pravico do nagrade.
Nagrajenec mora v tem času po elektronski pošti na zenskisvet@aritmijamedia.si poslati tudi naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov stalnega oz. začasnega prebivališča in kontaktno telefonsko številko.

Varovanje osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci nagradne igre podjetju Aritmija Media, d.o.o., dovolijo zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja področje varstva osebnih podatkov. Aritmija Media, d.o.o. bo osebne podatke nagrajencev uporabljal izključno za namene izvedbe nagradne igre in jih bo v roke tretji osebi posredoval v primeru, da bo to potrebno za predajo nagrad.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci, v primeru da bodo nagrajeni, izrecno strinjajo, da dovolijo objavo osebnih podatkov (ime in priimek) na družabnih omrežjih revije Ženski svet in spletni strani www.zenskisvet.si.

V nagradni igri veljajo tudi Pravila in pogoji sodelovanja (STO), razen v primeru, da je zgoraj navedeno drugače.

Preberite tudi

Komentarji